Φάρμα: ''Σπάραξε'' στο κλάμα ο Σπύρος Πολύζος - Πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη

Φώναζε συνεχώς για βοήθεια

Την Τετάρτη (4/10) η μπλε και πράσινη ομάδα της Φάρμας μπήκαν με φόρα στον στίβο για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας με τον Σπύρο Πολύζο να τραυματίζεται πάρα πολύ σοβαρό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο παίκτης όσο ήταν δεμένος και ''πάλευε'' μαζί με την ομάδα του φώναξε, πως τον πονάει ο προσαγωγός του, ωστόσο η συνέχεια ήταν δραματική για εκείνον, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, που τον έβλεπαν να σφαδάζει στον πόνο.

Ο σοβαρός τραυματισμός στον σημερινό (4/10) αγώνα της Φάρμας

Αμέσως τον πήρε η γιατρός της παραγωγής με τον Σπύρο να κλαίει ασταμάτητα λόγω του έντονου τραυματισμού του (δείτε εδώ τον παίκτη, που αποχώρησε για λόγους υγείας).

Ο λόγος που συγκινήθηκε στο σπίτι

Η Φάρμα αποτελεί ένα ριάλιτι επιβίωσης με του συμμετέχοντες υπογράφοντας να μπουν στο παιχνίδι να έχουν αποδεχτεί, πως για όσο διάστημα παραμείνουν μέσα δε θα έχουν καμία επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για κάποιους η συνθήκη αυτή είναι πιο εύκολη και για άλλους λιγότερο εύκολη με τον Σπύρο Πολύζο να ξεσπάσει σε κλάματα την Τρίτη (3/10), καθώς ζορίζεται πολύ με το να μην έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και όσους αγαπάει.

Δείτε επίσης: Φάρμα: «Ας φύγει αυτή τη στιγμή!» - Πισώπλατες μαχαιριές για τον Άγγελο Σουλιώτη

«Το να μη βλέπεις την οικογένειά σου και τον δικό σου άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο. Το πιο δύσκολο για εμένα προσωπικά είναι όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου. Σταματάς να μαθαίνεις για τον ίδιο και προπάντων σταματάς να τον ακούς. Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη», είπε ο Σπύρος Πολύζος.