Φάρμα: «Με ειρωνεύτηκε η &*#@$%» - Χαμός ανάμεσα σε Έλενα και Μαρία πριν τη δοκιμασία αποχώρησης

Βγήκαν τα μαχαίρια

Στο αποψινό (28/9) επεισόδιο της Φάρμας η Μαρία και η Έλενα καλούνται να παλέψουν για να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι. Μία μόνο θα τα καταφέρει! Πριν ξεκινήσει η μονομαχία, όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφθηκε και τις δύο παίκτριες για να τις ενημερώσει για τους κανόνες του αγώνα. Έτσι, αποκάλυψε πως η Έλενα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα.

Μπορεί να διαλέξει τις τρεις δοκιμασίες, ενώ η Μαρία μόνο τις δύο. Κατά την επίσκεψη του παρουσιαστή στην Έλενα, αναπτύχθηκε ο εξής ξεκαρδιστικός διάλογος, με τον ίδιο να αναφέρεται στο γεγονός πως εκείνη είχε εργαστεί στο παρελθόν ως γραμματέας της πριγκίπισσας της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε επίσης: «Θηλυκός Τάκης Καραγκούνιας!» - "Πανηγύρι" στο twitter για τα κλάματα της Μαρίας Περπίνια

Μεγάλος καβγάς στη Φάρμα πριν τη μονομαχία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Λοιπόν, αυτές είναι οι δοκιμασίες. Να σου πω… Το τηλέφωνο του πρίγκιψ, που το θέλω, το έχεις κρατήσει;

Έλενα Καραμβάση: Της πριγκίπισσας!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Της πριγκίπισσας, μια χαρά! Γιατί θα μας φάνε ζωντανούς.

Έλενα Καραμβάση: Και είναι και ελεύθερη, αν και βέβαια είσαι παντρεμένος... Οπότε δε γίνεται.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όχι, δεν θέλω πριγκίπισσα. Έχω τη δικιά μου πριγκίπισσα και είμαι μια χαρά.

Έλενα Καραμβάση: Κάποιον να της προξενέψουμε, ίσως; Είναι πολύ όμορφη!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τέλος με το κουτσομπολιό, πάμε παρακάτω.

Τα γέλια τους, ωστόσο, κόπηκαν μόλις όλοι τους μπήκαν στον στάβλο για να ξεκινήσει η δοκιμασία. Εκεί οι δύο μονομάχοι ξεκίνησαν έναν έντονο καβγά, με την Μαρία να θεωρεί πως η Έλενα προσπαθεί να την βγάλει τρελή, ενώ όλοι οι παίκτες της ομάδας τους παίρνουν το μέρος της δεύτερης.

«Με πειράζει το ψέμα», της έλεγε η Έλενα, αλλά η Μαρία άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η ειρωνεία. «Με η ειρωνεύτηκε η @&*#», είπε έκπληκτη η Μαρία στο κιου.