Γονάτισε και της έβγαλε δαχτυλίδι - ''Πανικός'' με την πρόταση γάμου στο Survivor all star

Πανηγύριζαν στο Γαλάτσι με αυτό που είδαν

Μια πλούσια βραδιά είχε ετοιμάσει η παραγωγή του Survivor all star την Τρίτη 11/7 εν όψει το μεγάλου τελικού, που διεξάγεται στο Γαλάτσι με το κοινό και τους πρώην παίκτες να είναι από νωρίς στο άλσος για να εμψυχώσουν τους δύο φιναλίστ.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος, που συντόνιζε τη βραδιά, όσο η παραγωγή είχε φτιάξει μια σειρά βίντεο, από συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο, που έφυγαν από το νησί.

Δείτε επίσης: Survivor all star: Κατέφθασαν οι πρώην παίκτες στο μεγάλο τελικό - Φλογερά φορέματα και εκκεντρικές εμφανίσεις

Η πρόταση γάμου στο Survvior all star

Πολλά ήταν αυτά, που δεν είχαμε δει και αποκαλύφθηκαν την Τρίτη στον τελικό! Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η πρόταση γάμου, που είχε γίνει στον Άγιο Δομίνικο από άτομο της παραγωγής, τον Πάνο στην καλή του, που είχε γνωρίσει στο νησί.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού λίγο πριν το μεγάλο τελικό

«Φέτος καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε παίκτες Survivor. Νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές, γιατί όλοι ήταν πολύ ενημερωμένοι, ήξεραν πώς πρέπει να λειτουργήσουν και νομίζω ότι τους πήρε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσουν και να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Είχε πολλές αναποδιές, όλες τις δυσκολίες που μπορούμε να φανταστούμε. Γράψαμε και καινούργιες σελίδες στο βιβλίο. Φτάσαμε αισίως στο τέλος μίας ωραίας και περιπετειώδους χρονιάς. Σίγουρα είναι και οι δύο ικανοί παίκτες και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στην ικανότητα της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα δε θα μου έκανε εντύπωση όποια άτομα και αν έβλεπα στην τελική δυάδα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: Το φετινό μεγάλο στοίχημα & το σχόλιο για τις αποβολές - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού στο μεγάλο τελικό

Survivor all star: «Επειδή μου στέλνετε πολλοί...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Τζέιμς με το Μπάρτζη και η έκκληση στον κόσμο