Survivor All Star highlights 14/6: Στιγμές αγωνίας για τον Μπάρτζη - Χάρηκαν πολλοί όταν ανακοινώθηκε πως αποχωρεί

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star. Στιγμές αγωνίας πέρασαν οι παίκτες με το ατύχημα του Νίκου, καθώς μούδιασε μετά από χτύπημα στο κεφάλι. Στο τέλος της βραδιάς από την άλλη, κάποιος παίκτης αποχώρησε.

Αναλυτικά τα 14/6 highlights του Survivor All Star

«Ο βλάχος θα "χτυπήσει", λένε ότι θέλουν για να καλύψουν τον κ@λο τους» - "Κόλαφος" ο Νίκος Μπάρτζης

Στους Μπλε επικρατεί ένα χάος μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για την στρατηγική του και την ψήφο που έδωσε στην Στέλλα Ανδρεάδου, βγάζοντάς την στον τάκο μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και την Μελίνα Μεταξά.

Η Στέλλα, λοιπόν, έξαλλη στην κάμερα του ΣΚΑΙ, δήλωσε πως δε θα πουλούσε ποτέ κάποιον φίλο της απλά και μόνο για να πάρει το έπαθλο ή για λίγα παραπάνω λεφτά, όπως θεωρεί ότι κάνει εκείνος, ενώ μάλιστα, ανέφερε πως ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση είναι επειδή ήθελε να σπάσει τα παρεάκια, αλλά επειδή ήθελε να βγάλει κάποιον πιο αδύναμο, θεωρητικά, παίκτη από εκείνον, ώστε να μην έχει τόσες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη πλευρά, επιμένει πως έχει δηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, οι οποίες πλέον αφορούν μόνο τον τίτλο του νικητή και το χρηματικό έπαθλο και υποστηρίζει πως οι υπόλοιποι απλώς λένε διάφορα απλά και για να καλυφθούν.

«Εγώ θέλω να πάρω το έπαθλο, ας λένε ότι θέλουν για να καλύψουν τον κ@λο τους», είπε συγκεκριμένα.

Σταμάτησε ο αγώνας - Με κολάρο στο νοσοκομείο ο Μπάρτζης μετά την αγκωνιά του Βασάλου

Κατά τη διάρκεια του race, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν αντίπαλοι, επειδή ο τελικός στόχος είναι του στυλ "όποιος προλάβει να ρίξει πρώτος", ο δεύτερος προσπάθησε να μπλοκάρει τον πρώτο κολλώντας το σώμα του πάνω του, με αποτέλεσμα ο Βασάλος να τον απωθήσει ρίχνοντάς του αγκωνιά.

Οι κινήσεις αυτές κρίθηκαν αντιαθλητικές και αμέσως ο Γιώργος Λιανός σφύριξε για να σταματήσει ο αγώνας και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο personal trainer επισήμανε πως είναι τα γνωστά "τζατζαρίσματα" του Νίκου Μπάρτζη, ενώ εκείνος δήλωσε: «Το βλέπεις το δόντι; Μου στράβωσε λίγο», για το χτύπημα που δέχθηκε.

Παρόλα αυτά, κανείς τους δεν δέχθηκε ποινή και ο αγώνας προχώρησε κανονικά από εκεί που έμειναν. Μόλις, όμως, ξεκίνησαν ξανά, ο Μπάρτζης έπεσε άτσαλα πάνω σε ένα από τα εμπόδια και χτύπησε στον σβέρκο του, μουδιάζοντας.

Τότε ήρθαν οι γιατροί και του έβαλαν κολάρο και αμέσως τον έστειλαν για εξετάσεις, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει λίγο αργότερα πως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Εκτός έμεινε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, διότι είχε πυρετό και αποχώρησε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Ούρλιαζαν και φώναζαν μπροστά στους αντιπάλους - Αυτή η ομάδα κέρδισε

Το βράδυ της Τετάρτης 14/6 ολοκληρώθηκε άλλος ένας αγώνας, ο οποίος ήταν αρκετά δύσκολος και έντονος, ιδιαίτερα εάν σκεφτεί κανείς πως ο Νίκος Μπάρτζης κατέληξε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, υπήρχε και μια έντονη στιγμή ανάμεσα στην Μελίνα και την Σταυρούλα, με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη πως την έσπρωχνε δυνατά, κάτι που δεν περίμενε ποτέ από μία αθλήτρια.

Ό,τι κι αν συνέβη, όμως, το αποτέλεσμα είναι ένα! Αφού κέρδισαν από ένα race οι Μπλε και οι Κόκκινοι, πήγαν σε τρίτο αγώνα, και τελικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς εδώ στο youweekly.gr, η ομάδα που έφερε τη νίκη είναι οι Μαχητές, οι οποίοι θα χαρούν το parasailing μακριά από αρνητισμούς και δράματα.

Οι πανηγυρισμοί του Ηλία Μπόγδανου, βέβαια, για τη νίκη αυτή, έφεραν την αντίδραση των Διάσημων, καθώς τους φάνηκε υπερβολικός, με εκείνο εν τέλει να εξηγεί πως είχε ανάγκη να ξεσπάσει, διότι ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά όλες αυτές τις μέρες.

Έπεσαν μερικές συγγνώμες και έτσι συμφιλιώθηκαν, με τους Κόκκινους να παίρνουν μαζί τους τον Βασάλο στο έπαθλο, αφού ο Μπάρτζης έμεινε εκτός.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (14/6)

Άλλο ένα επεισόδιο έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 14/6 και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε για έναν ακόμη παίκτη του ριάλιτι, αφού μετά το έπαθλο parasailing που κέρδισαν οι Μπλε, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Έμεινε η χαρά τους ή γέμισαν ξαφνικά με απογοήτευση και θυμό επειδή έχασαν κάποιον δικό τους παίκτη;

Για καλή τους τύχη, παρά το γεγονός πως είχαν τρεις δικούς τους παίκτες στον τάκο και οι Κόκκινοι μόνο έναν, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη εδώ στο youweekly.gr, εκείνος που ξεχνάει το όνειρο των 100.000 ευρώ και αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο για πάντα είναι η Μελίνα Μεταξά, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μάλιστα, πρώτος στην κατάταξη ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, με μεγάλη διαφορά, έπειτα ο Ηλίας Μπόγδανος και μετά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν...» - Ο Γιώργος Ασημακόπουλος "έδωσε στεγνά" τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor All Star: «Είναι πανέξυπνος! Αυτό που κάνει...» - Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε την στρατηγική του Κωνσταντίνου Βασάλου