Survivor All Star spoiler (12/6): ΩΧ! Οι πρώτες πληροφορίες για τους νικητές της 2ης ασυλίας και τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση

Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση...

Μπορεί απόψε, Κυριακή 11/6, να ξεκινάει πολύ δυναμικά το Survivor All Star με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι ο πρωταγωνιστής στης βραδιάς (δείτε εδώ το trailer και θα καταλάβετε γιατί), την Δευτέρα 12/6 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε νέο νικητή για την δεύτερη ασυλία και άρα δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος που θα βγει στον τάκο).

Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας έχει δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις εξελίξεις και εμείς θα σας τις αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως! Τον πρώτο αγώνα τον κερδίζουν οι Μπλε, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στους Κόκκινους, καθώς έχουν απομείνει μόλις τέσσερις, ωστόσο το 2ο race ανήκει ξεκάθαρα στους Διάσημους, οι οποίοι θα πάρουν το αίμα τους πίσω.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον 20 υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Έτσι, οι Μαχητές θα βρεθούν στο συμβούλιο και αφού ο καθένας σκεφτεί πολύ καλά, θα ψηφίσουν τον παίκτη που ίσως θα τους ωφελούσε εάν έφευγε από το παιχνίδι. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γνωρίζουμε, ο επόμενος υποψήφιος που θα αναδειχθεί μέσα από την κάλπη δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είναι ένας αρκετά έντονος παίκτης και μερικοί τον φοβούνται, ενώ άλλοι κοντράρονται μαζί του.

Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Ασημακόπουλου πριν φτάσει Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor All Star και μέχρι και σήμερα, Κυριακή 11/6 που θα προβληθεί το νέο επεισόδιο, δεν είχε πιάσει το κινητό στο χέρι του και δεν υπήρχε επικοινωνία.

Παρόλα αυτά, επειδή βρίσκεται λίγες ώρες πριν φτάσει στην Ελλάδα, πήρε το τηλέφωνό του πίσω και έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το πρώτο μήνυμα προς το κοινό που τον παρακολουθούσε και τον στήριζε όλο αυτό το διάστημα.

«Γειά σας! Μετά από έξι μήνες είμαι εδώ στο αεροδρόμιο στην Πούντα Κάνα. Επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, στην Ελλαδάρα μας, στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που με αγαπάνε. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα, για τα μηνύματά σας, τη στήριξη! Σας λατρεύω. Σε λίγες ώρες θα είμαι πίσω, όποτε θα τα πούμε όλα. Σας αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος! Είναι γλοιώδης...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας "άδειασε" δημόσια τον Ηλία

Survivor All Star: Σαν να πήρε το έπαθλο και πολλά παραπάνω - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος