Survivor All Star: «Μιλάμε για κακοσκηνοθετημένη ταινία» - Τα "καρφιά" του αδερφού της Καρολίνας Καλύβα

Η ανάρτηση στο Instagram

Η οικογένεια της Καρολίνας Καλύβα μετά το περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star την στηρίζει συνεχώς και το αποδεικνύει μέσα από αναρτήσεις που κάνει στα social media. Η μητέρα της μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας.

Και ο αδερφός της χθες 25/1 πήρε θέση για τα όσα έχουν σημειωθεί στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης με πρωταγωνίστρια την αδερφή του, κάνοντας ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram.

Η ανάρτηση του αδερφού της Καρολίνας για το Survivor All Star

«Έφερε το 10 γιατί είσαι αυτή που είσαι και που ξέρουμε όλοι! Πάντα δίκαιη πάντα αληθινή! Με το κφάλι ψηλά μια ζωή! Άσε να πολεμάνε και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν! Μιας και δεν μιλάνε για παιχνίδι αλλά για κακοσκηνοθετημένη «ταινία». Εσύ είσαι αθλήτρια! Για πάντα δίπλα σου! Μόνο αγάπη και θαυμασμό για εσένα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη φόρα τα ποσοστά της ψηφοφορίας - Έπιασε «πάτο» η Καρολίνα

Η Καρολίνα πλήρωσε το τίμημα για την παράνομη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι και αυτή την φορά δεν την γλίτωσε, όπως την περασμένη εβδομάδα όπου αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η Καρολίνα Καλύβα τερμάτισε στη τελευταία θέση της ψηφοφορίας και η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει τόσο με την διαφορά της από τον τρίτο, που ήταν τεράστια όσο και το ποιος βρέθηκε στη πρώτη θέση!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, στο Survivor All Star ήταν πέρα από την Καρολίνα Καλύβα και οι Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος! Ποιος βρέθηκε στη πρώτη θέση; Η έκπληξη ακούει στο όνομα του Τάκη Καραγκούνια και αυτό έχει εξήγηση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τάκης Καραγκούνιας τερμάτισε στη πρώτη θέση με ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως τον στήριξε πολύ ο Τριαντάφυλλος. Ο πρώην «πιστολέρο» του Survivor έχει θερμό κοινό και δύο μέρες τώρα έκανε αγώνα μέσω Instagram και ζητούσε από τους fans του να ψηφίσουν τον Τάκη.

Θεωρητικά έκπληξη ήταν και η δεύτερη θέση, καθώς εκεί δεν ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά.. διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Τι τηλεθέαση έκανε το Survivor All Star με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα

Survivor All Star: Μπαίνει στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου με την... - Ο κακός χαμός την Δευτέρα 30/1