Survivor 5 Highlights (16/6): Οι νέες στρατηγικές, η ίντριγκα και η αποχώρηση - σοκ!

Όλες οι εξελίξεις του χθεσινού (16/6) επεισοδίου

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης 16/6 και δεν έλειψαν οι ίντριγκες, τα "καρφιά", αλλά και η μεγάλη αποχώρηση. Μία ομάδα κατάφερε να κερδίσει, ωστόσο δεν μπόρεσε να το χαρεί μέχρι τέλους, αφού έχασε ένα πολύτιμο μέλος της.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/6 στο Survivor 5

«Θα πρέπει να αρχίσω να κινούμαι στρατηγικά» - ''Κόλαφος'' ο Σχίζας

Το χθεσινό (16/6) επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες και να σχολιάζουν τα χθεσινά γεγονότα στο συμβούλιο του νησιού, που ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως από τη στιγμή που βγήκε αδίκως, κατά τη γνώμη του, υποψήφιος, θα αρχίσει να παίζει με στρατηγική. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο υπονόησε πως και άλλοι παίκτες αυτό κάνουν.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος, περίεργο συναίσθημα δε μπορείς να το συνηθίσεις... Δε συμφωνώ με τα κριτήρια αλλά από την στιγμή που άτυπα έχει μπει η στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, δε μπορείς να πεις γιατί με ψήφισες.

Αν η μία τετράδα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά, δε μπορώ να συνεχίσω και εγώ έτσι. Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ στρατηγικά»

«Έχει απώτερο σκοπό να...» - Ο Σπύρος ''έκραξε'' για άλλη μία φορά τον Άρη

Στο χθεσινό επεισόδιο (15/6) του Survivor 5 οι σπόντες, η ένταση και τα "καρφιά" δεν σταμάτησαν. Αρχικά, ο Στάθης, μίλησε για στρατηγική και έπειτα το συνέχισε ο Σπύρος απευθυνόμενος στον Άρη και στο πώς συνηθίζει να παίζει. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά, που ρίχνει τα ''καρφιά του σχολιάζει την αξία και το ήθος, που θεωρεί πως δεν έχει ο συμπαίκτης του.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση χτες στο αγώνισμα ο Άρης. Η Μαίη ήταν τρομερά καλή και εκείνος της είπε παίξε σωστά».

«Δε μου αρέσει που ο Άρης που ''εγκλωβίζει'' κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να καθίσει στον τελικό με ανθρώπους λιγότερης δυναμικής, λιγότερης αποδοχής από εκείνον, όπως νομίζει ο ίδιος. Πασχίζει να καθίσει με διαχειρίσιμα άτομα, δια χειρός Άρη, κατά πώς βολεύει τον Άρη. Δε σε συμφέρουν οι υπόλοιποι, γιατί έχουν ήθος και αξίες, πάνε με το σπαθί τους. παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο, Εσύ προσπαθείς να φτάσεις χωρίς να περάσεις από κάποια δοκιμασία».

«Θα είναι απόδειξη πως δε θέλουν να με βρουν απέναντί τους» - Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης

Με τις σπόντες και τα ''καρφιά'' να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ των παικτών και στο χθεσινό επεισόδιο (16/6) στο Survivor 5, παρακολουθήσαμε για ακόμη μία φορά το Σπύρο να ''κράζει'' τον Άρη για στρατηγική και ανηθικότητα. Δε παρέλειψε, όμως, και ο Άρης, να ''ρίξει'' τη χολή του και να δηλώσει πως όλοι τον φοβούνται αγωνιστικά και κανείς δε θέλει να τον βρει απέναντί του και γι' αυτό θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν στον τάκο.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Σπύρος, που είναι αδύναμος αγωνιστικά και είναι εύκολος στόχος, για αυτό βγαίνει συνέχεια υποψήφιος. Αν φύγει, θα πέσουν πολλές μάσκες, θα δούμε πολλούς να αλλάζουν το σκεπτικό τους και να ψηφίζουν στρατηγικά.

Εγώ αν χάσω την ασυλία, είμαι σίγουρος πως θα είμαι υποψήφιος. Θα είναι απόδειξη πως δε θέλουν να με βρουν απέναντί τους και θα θέλουν να προστατέψουν τους φίλους τους. Βέβαια, δε θα τους το κάνω καθόλου εύκολο, σε κάθε ασυλία θα μπαίνω μέσα και θα την κερδίζω»

Σωριάστηκε ο Νίκος Γιάννης - Τι συνέβη;

Το χθεσινό (16/6) αγώνισμα στο Survivor 5 με στόχο το έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε και όλοι οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους. Τα ευτράπελα αλλά και οι τούμπες δεν έλειψαν. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιάννης φαίνεται πως ενώ αγωνιζόταν, αντιμέτωπος με τον Τάλα, είχε δεύτερες σκέψεις, σύμφωνα με τον παρουσιαστή και αυτό τον έκανε όλιγον τι απρόσεκτο. Ο παίκτης κουτούλησε και σωριάστηκε.

Όλοι έτρεξαν να δουν αν είναι καλά. Ευτυχώς σηκώθηκε και τους καθησύχασε. «Είμαι καλά. Ευτυχώς με πήρε ξώφαλτσα. Πω πω τα είδα όλα, όμως», είπε ο Νίκος με το χαμόγελο να παραμένει στα χείλη του, εμφανώς πιο ήρεμος.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ομαδικό το σημερινό αγώνισμα στο χθεσινό 16/6 επεισόδιο του Survivor 5, Μπλε και Κόκκινοι, οι οποίοι έπαιξαν με νύχια και με δόντια προκειμένου να νικήσουν και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού. Μετά το ατύχημα του Νίκου Γιάννη, οι παίκτες συνέχισαν κανονικά αφού επιβεβαίωσαν πως είναι καλά.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με τους Κόκκινους να κερδίζουν το έπαθλο, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

«Θέλουν να με κάνουν να φαίνομαι κακιά» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα

Στο χθεσινό (16/6) επεισόδιο του Survivor 5 μετά τη νίκη των Κόκκινων, μετά από τόσο καιρό, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες να σχολιάσουν και όταν έφτασε η σειρά της Ασημίνας, εκείνη πέταξε την μπηχτή της και φυσικά δε μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, κυρίως από το Σπύρο, που ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

«Ήταν καλύτεροι οι κόκκινοι και μπράβο τους, να χαρούν το έπαθλο...Συνήθως, όμως, φεύγει ένα μέλος από την ομάδα που νικάει το έπαθλο», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα. Πράγματι έτσι συνέβη, όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, αποχωρεί ο Τάλα.

Με το Σπύρο να της απαντά: «Αυτό ήταν ένα πολύ κακό σχόλιο. Ήταν άκομψο. Δεν έπρεπε να το πει. Δε μπορούσε να μας αφήσει να χαρούμε τη νίκη μας;» και η Ασημίνα να προσπαθεί να δικαιολογηθεί πως δεν το είπε όπως ακούστηκε αλλά ειλικρινά τους ευχήθηκε να χαρούν το έπαθλο.

Στη συνέχεια, μόλις επέστρεψαν στις καλύβες η Ασημίνα συζήτησε το σκηνικό με τους συμπαίκτες της και παραχώρησε και δηλώσεις στις κάμερες με δάκρυα στα μάτια.

«Ό, τι και να κάνω, δε με πιστεύουν και για άλλη μία φορά παρεξηγήθηκα. Συνεχώς πιάνονται από όσα λέω. Επίτηδες με παρεξηγούν και θέλουν να με κάνουν να φαίνομαι κακιά για να μη φτάσω στο τέλος».

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Μετά το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor 5, που κέρδισαν οι Κόκκινοι, απόλαυσε η νικήτρια ομάδα το έπαθλό της, αφού άκουσε τα παρεξηγησιμα και αιχμηρά σχόλια της Ασημίνας. Στη συνέχεια, βρέθηκαν όλοι οι παίκτες μαζί με το Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού για την επίμαχη ανακοίνωση του παρουσιαστή.

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, ο παίκτης, που αποχώρησε ήταν ο Τάλα, με τον Σπύρο να καταφέρνει να παραμείνει για ενδέκατη φορά στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μου είχε πει ότι...» - Η Βρισηίδα αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Η Παναγιώταρου ''έλιωσε'' στην κάμερα του ''Love it'' μιλώντας για τον Σχίζα - «Μου αρέσει που...»