Survivor 5: Παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί η Ασημίνα και η Σταυρούλα - «Έχει καβαλήσει»

Η ατάκα που "άναψε" φωτιές

Μετά από το αγώνισμα ασυλίας όπου η νικήτρια ομάδα ήταν η Μπλε, σειρά είχε και ο επεισοδιακός αγώνας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Όπως είναι γνωστό οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Survvior 5 μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών αλλάζουν μέρα με την ημέρα.

Έτσι λοιπόν, η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή αφού μετά από την μεταγραφή της από την Μπλε ομάδα η πρώτη υποστήριξε πως οι μάσκες ήταν καιρός για να πέσουν.

Έτσι, ο κύριος λόγος που τσακώθηκαν μεταξύ τους ήταν το γεγονός πως η Σταυρούλα υποστήριξε πως εκείνη ήταν η αφορμή που η Ασημίνα πήγε όσα ταξίδια είχε την δυνατότητα να κάνουν λόγω των επάθλων.

Ο επεισοδιακός τσακωμός Ασημίνας - Σταυρούλας στο Survivor 5

Το αποκαλυπτικό πλάνο Ασημίνας και Βρισηίδας που άφησε πολλά στην φαντασία

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Βρισηίδα Ανδριώτου είναι οι δυο παίκτριες της Μπλε ομάδας του Survivor 5 (δείτε πως ψηφίστηκαν οι νέες ομάδας της εβδομάδας). Οι δυο κοπέλες έχουν έρθει πολύ κοντά από την ημέρα που έγιναν συμπαίκτριες και περνάνε πολύ χρόνο μαζί όταν είναι στην παραλία και ξεκουράζονται από τα αγωνίσματα.

Χθες 5/6 λοιπόν, χάρισαν ένα απίστευτο πλάνο στον ΣΚΑΙ. Ασημίνα και Βρισηίδα χαλάρωσαν στην ακροθαλασσιά για να κάνουν ηλιοθεραπεία... τόπλες!

Οι δυο Μπλε παίκτριες κάθισαν στην άμμο έβγαλαν το πάνω μέρος του μαγιό τους και με γυρισμένη τη πλάτη απόλαυσαν τον ήλιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου» - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ‘’λυγίζει’’ μιλώντας για τον πατέρα της

«Μου αρέσει που έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο...» - Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθαρίζει για τα σχόλια για την ηλικία του