ΣΚΑΪ: Αναλαμβάνει και επίσημα διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Ζούλας - Η ανακοίνωση του σταθμού

Ήταν πρόεδρος της ΕΡΤ τα τελευταία πέντε χρόνια

Ακουγόταν εδώ και λίγες μέρες, αλλά πλέον είναι επίσημο: Ο ΣΚΑΪ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με μία «μεταγραφή» από την ΕΡΤ, τον απερχόμενο πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα. Πριν από λίγη ώρα το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υποδέχεται τον έμπειρο δημοσιογράφο στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Κωνσταντίνο Ζούλα

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα.

Κωνσταντίνος Ζούλας

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας με μακρά πείρα στον χώρο των ΜΜΕ, έχει εργαστεί επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ως δημοσιογράφος τόσο στον Τύπο, όσο και σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας μας, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΕΡΤ, συμβάλλοντας καθοριστικά με τις καινοτόμες ιδέες του στην αναγέννηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Βίοι παράλληλοι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο

Θυμίζουμε ότι αντίστροφη πορεία ακολούθησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο νυν πρόεδρος της ΕΡΤ ήταν παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος είχε αποχαιρετήσει με λακωνικό τρόπο το πόστο του, λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ τον ΣΚΑΪ αλλά και εσάς για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια»

Την πρώτη του ξενάγηση στο Ραδιομέγαρο, με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΡΤ, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όταν συνοδευόμενος από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ επισκέφθηκε τους χώρους των εργαζομένων, μίλησε με αρκετούς από αυτούς και συνάντησε παλιούς γνώριμους, αφού άλλωστε και ο ίδιος είχε εργαστεί παλαιότερα στην ΕΡΤ ως δημοσιογράφος.