Nαταλία Γερμανού: Επέστρεψε στον ALPHA το Καλύτερα δεν γίνεται - Οι δύο νέοι συνεργάτες

«Φέτος θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι καλύτερα γίνεται»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, φανερά ανανεωμένη με νέα πρόσωπα στο πλατό του ALPHA, μετά τις δυο αποχωρήσεις που είχε (δείτε εδώ).

«Θα μπλέξουμε θέματα επικαιρότητας και ψυχαγωγίας, να μην είναι μονοκόμματα», είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Η πρεμιέρα της Γερμανού με το Καλύτερα δεν γίνεται

«Φέτος θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι καλύτερα γίνεται. Έχουμε ανανεώσει και φρεσκάρει πολλά πράγματα. Θα δοκιμάσουμε αυτό το mix and match στο λεγόμενο infotainment, να μην είναι συμπαγές κομμάτι η ενημέρωση και η ψυχαγωγία και να μεταπηδάμε ομαλά από το ένα στο άλλο», είπε μεταξύ άλλων στα πρώτα της λόγια η Ναταλία Γερμανού και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Ναταλία Αργυράκη είναι οι δύο από τους παλιούς συνεργάτες που έμειναν στην ομάδα, ενώ ο Άγγελος Βουράκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπήκαν με το δεξί στο πλατό.

«Σίγουρα νιώθω πάρα πολύ ωραία, γιατί η Ναταλία είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχουμε περάσει πολλά. Πάμε για άλλα και σίγουρα θα συνεχίσω με έναν τρόπο να είμαι κομμάτι αυτής τη εκπομπής ως τηλεθεάτρια πια. Δεν κλείνω και δεν ανοίγω τίποτα. Πάντα στη ζωή μου θέλω να δοκιμάζω πράγματα και να δοκιμάζομαι. Σε άλλα πράγματα νιώθω ότι είμαι καλή, σε άλλα πράγματα δεν είμαι και είναι ok, δεν θα αυτομαστιγωθώ.

Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή έδωσα ότι είχα να δώσω, πήρα ότι είχα να πάρω και από εκεί και πέρα θέλω να δοκιμαστώ σε άλλα πράγματα. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο τηλεοπτικά, αλλά δεν θέλω να μένω πολύ καιρό σε κάτι, ακόμα και αν εγώ βολεύομαι και νιώθω άνετα, γιατί δεν μου κάνει καλό το βόλεμα», είχε πει για την αποχώρηση της από την εκπομπή του ALPHA η Εβελίνα Νικόλιζα.