Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το πρώτο βίντεο με τον Λάκη Λαζόπουλο στα παρασκήνια

Λίγο πριν την επιστροφή του

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες, επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια αποχής, με την εκπομπή που το κοινό αγάπησε πολύ, το Αλ Τσαντίρι Νιούζ. Αυτή τη φορά, όμως, θα βρίσκεται στο MEGA. Υπήρξε και η χαρακτηριστική ανακοίνωση του σταθμού, όμως το πρώτο βίντεο - teaser για το πρόγραμμά του δημοσιεύθηκε μόλις σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στο προφίλ του μεγάλου καναλιού στο Instagram.

Ο παρουσιαστής παρουσιάζεται μπροστά από το φόντο με το κόκκινο χρώμα του MEGA, κρατώντας ένα καρπούζι, το οποίο ήταν πάντα, και φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι, το σήμα κατατεθέν της εκπομπής του. Φυσικά, κάτω από την ανάρτηση αυτή ακολούθησε ένας καταιγισμός σχολίων από το κοινό που περιμένει πώς και πώς να γυρίσει στο πόστο του, με ευχές για τη νέα του αρχή.

Δείτε επίσης: Έφη Σαρρή: Ξεσπά ανοιχτά για τον Λάκη Λαζόπουλο - «Έχω φάει κανονικό μπούλινγκ»

Το teaser του MEGA για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τον Λάκη Λαζόπουλο

«Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο MEGA και φέρνει ξανά το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ"!», αναγράφεται στην λεζάντα της ανάρτησης.


Ο παρουσιαστής, γενικότερα, δεν παραχωρεί εύκολα συνεντεύξεις, επομένως δεν έχει προχωρήσει σε μεγάλες δηλώσεις για το Αλ Τσαντίρι Νιούζ. Μόνο στο Buongiorno είπε τα εξής:

«Δεν επιστρέφω εγώ, επιστρέφει η τηλεόραση. Επιστρέφει το MEGA, γιατί το κανάλι μου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβγώ. Αν δεν έχει αλήθεια το Αλ Τσαντίρι δεν θα επιβιώσει. Μπορεί να υπάρξει και σήμερα η σάτιρα του Αλ Τσαντίρι. Η σάτιρα πρέπει να προκαλεί αντιδράσεις. Πρέπει το κοινό να σκεφτεί, να είναι σε ένταση, να διαφωνεί με τον καλλιτέχνη».

Η συνέντευξή του αυτή προκάλεσε μεγάλο ντόρο, βέβαια, αφού ξεκίνησε επίσημα τον "πόλεμο" του Μάρκου Σεφερλή - δείτε εδώ τι είχε πει.