Survivor: Αποχώρησε η Γεσθημανή – Η παίκτρια «έκπληξη» που παίρνει την θέση της

«Ο κόσμος θα κρίνει…»

GLOMEX

Μια νέα ανατροπή σημειώθηκε στο Survivor, καθώς απόψε, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, έγιναν δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις στο παιχνίδι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε απόψε ήταν η Γεσθημανή Κουτουζόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την θέση της στους κίτρινους πήρε η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς στο ίδιο επεισόδιο, καθώς αποφάσισε ότι δεν ήθελε να πάει στο νησί της εξορίας.

Δείτε επίσης: Survivor: Λύγισε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης - «Είπαν στον αδελφό μου ότι του μένουν δύο εβδομάδες ζωής»

Η δήλωση της Γεσθημανής για την αποχώρησή της

Η απόφαση για την αποχώρησή της πάρθηκε πολύ απότομα. Ειδικότερα, όπως είπε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η παίκτρια χρειάστηκε να επικοινωνήσει έκτακτα με την οικογένειά της, καθώς προέκυψε κάποιο σοβαρό ζήτημα.

«Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα. Με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι και να γυρίσω πίσω. Στην αρχή, πριν έρθω, είπα κάτι: ‘έβαλα τα πάντα σε παύση στη ζωή μου για να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο, να κατακτήσω αυτή την κορυφή που λέγεται Survivor’. Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να μπορούσα να ανεβώ αυτή την κορυφή», ανέφερε η παίκτρια.

Απευθυνόμενη στους συμπαίκτες της, η Γεσθημανή είπε: «Αφήστε τους τσακωμούς, ζήστε το παιχνίδι, δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο. Μην βάζετε κορδέλες στα λόγια σας, να είστε αληθινοί και ο κόσμος θα κρίνει».

Δείτε το βίντεο: