Open: Επιστρέφει παρουσιάστρια στο κανάλι μετά το τέλος της εκπομπής της, σε νέα ζώνη και ώρα

Επανεκκίνηση στο κανάλι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Open με το «Ανοιχτό κανάλι» να κάνει ένα reset από τη φετινή χρονιά. Αρκετοί παρουσιαστές αποχώρησαν τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο να επιστρέψει τουλάχιστον ένα πρόσωπο, που αν μη τι άλλο αξίζει να έχει θέση στο πρόγραμμα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στην εκπομπή Buongiorno, η παρουσιάστρια έχει δεχτεί κρούση από το Open προκειμένου να αναλάβει ξανά εκπομπή, αλλά σε διαφορετική ζώνη από την «Οδό Ζαρίφη». Συγκεκριμένα έγινε λόγος για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη – Αποχαιρέτησε με δάκρυα τους συνεργάτες της στο Open: «Έγινα σαν τον Marilyn Manson τρέχουν όλα...»

Θα πει το «ναι» η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open;

«Υπάρχει μία βολιδοσκόπηση από το Open για να ανοίξει τη ζώνη του καναλιού του Σαββατοκύριακου που δεν έχει κανέναν. Τώρα γίνεται μία επανεκκίνηση δειλά-δειλά στο κανάλι. Υπήρχαν κάποια πράγματα που “της πήγαν” πέρσι και θέλει να τα συνεχίσει. Έχει γενικά κι άλλες προτάσεις από εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, προαναγγέλλοντας την επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Έχει μεγάλο ταλέντο η Κατερίνα, απλά πρέπει να βρει ένα μέτρο. Είναι τόσο “πλούσια”, δεν σταματάει δευτερόλεπτο, πολλές φορές με κουράζει το ένα αστείο μετά το άλλο. Αλλά είναι ταλεντάρα, αυτό θα έλειπε να θεωρούμε “ξένο σώμα” για την τηλεόραση και να κυκλοφορούν αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Παντού μπορεί να λειτουργήσει, είναι ένας άνθρωπος με άποψη, με καλές συνεντεύξεις, με χιούμορ, είτε τον βάλεις σε κάτι στρωμένο, είτε κωμικό, είτε επικοινωνιακό», σημείωσε με τη σειρά ο Αντρέας Μικρούτσικος πλέκοντας το εγκώμιο της παρουσιάστριας και τόνισε πως αξίζει μία θέση στο Open.