Η Φάρμα: Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στην Φάρμα είναι γεγονός

STAR

Γεγονός είναι η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στην Φάρμα, καθώς ένας από τους παίκτες αποφάσισε να εγκαταλείψει το παιχνίδι, λόγω προσωπικών προβλημάτων. Η απόφαση αυτή έγινε κατά την διαδικασία ψηφοφορίας στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ανακοίνωση του STAR για την Φάρμα - Τι αλλάζει

Ο παίκτης που αποχώρησε από την Φάρμα

Ο παίκτης που αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι ήταν ο hairstylist, Βάσος Βασιλείου, μετά από ένα πολύ σύντομο "ταξίδι" στην Φάρμα. Ο ίδιος αποφάσισε να μην αποκαλύψει τον ακριβή λόγο που αποφάσισε να φύγει.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε σχετικά:«Μέχρι στιγμής, πέρα από τις αντίξοες συνθήκες δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σαν Βάσος. Το θέμα είναι εκτός παιχνιδιού. Είναι καθαρά προσωπικό. Θα ήθελα αυτό να το διαφυλάξουμε και να το κρατήσω για εμένα. Δυστυχώς, πρέπει να συνεχίσω προς την έξοδο».

«Το έχεις σκεφτεί καλά; Είναι αυτή η τελευταία σου κουβέντα;», τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Είναι τελεσίδικη η απόφασή μου μετά από σκέψη με τον εαυτό μου. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», απάντησε ο Βάσως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αποχώρηση αυτή, δεν φαίνεται να λυπήθηκαν όλοι οι παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Μιχαλετζάκης είπε: «Για μένα δεν είναι απώλεια ο Βάσος, τον ψήφισα κιόλας. Με αυτά που έκανε το τελευταίο διάστημα, προσωπικά εμένα δεν μου πρόσφερε κάτι».

Δείτε το βίντεο:

«Λοιπόν, τι μένει; Με ένα ζεστό χειροκρότημα, να ευχαριστήσουμε τον Βάσο για την παρουσία του. Βάσο μου μπορείς να πας να μαζέψεις τα πράγματά σου και μετά θα έχεις χρόνο να αποχαιρετήσεις τους συμπαίκτες σου. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, έστω και για αυτό το λίγο», κατέληξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.