Το Twitter τρολάρει το My Style Rocks: Η παίκτρια που κατηγορούν ως βύσμα - «Τι παραγγέλνεις... τι σου έρχεται»

Η παίκτρια που "δίκασε" το Twitter

Screenshot: ΣΚΑΪ

Το πρώτο Gala της 8ης σεζόν του My Style Rocks είναι γεγονός και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που είδαμε στον αέρα του ΣΚΑΪ ήταν τουλάχιστον... θεαματικά. Μετά από ένα ελαφρώς βαρετό -και αρκετά προβλέψιμο- bootcamp, το γνωστό ριάλιτι μόδας επέστρεψε σε αυτό που ξέρει καλύτερα: λαμπερά looks σε ιδιαίτερα concept και αλληλεπιδράσεις που γρήγορα εξελίσσονται σε έντονους τσακωμούς, μεταξύ των παικτριών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, το My Style Rocks βρέθηκε δεύτερο στις τάσεις του πρώην Twitter/ νυν X και μια συγκεκριμένη εμφάνιση δίχασε ιδιαίτερα το κοινό, σε σημείο που ορισμένοι θεατές να υπαιχνιχθούν ότι η επίμαχη παίκτρια δεν έχει μπει στο παιχνίδι με την αξία της, αλλά μέσω κάποιας γνωριμίας.

Δείτε επίσης: My style rocks: Αυτές είναι οι 8 κοπέλες που μπήκαν στο παιχνίδι - Τα βιογραφικά και οι ηλικίες

Η παίκτρια του My Style Rocks που δίχασε το Twitter

Το πρώτο Gala, λοιπόν, είχε θέμα Extravaganza και οι εμφανίσεις που είδαμε ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακές και... ενδιαφέρουσες. Μάλιστα, η παίκτρια που προκάλεσε την έντονη κριτική του κοινού δεν ήταν άλλη από την ίδια την νικήτρια, την οποία και αποθέωσαν οι κριτές. Ο λόγος για την Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία κάνοντας ένα κολλάζ επικηρήξεων και ένα αρκετά τολμηρό μακιγιάζ που θύμιζε κάτι από... Κρουέλα Ντε Βιλ, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο της εβδομάδας, ύψους 2.500 ευρώ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του My Style Rocks:

Πέρα από τα σχόλια στην ίδια την ανάρτηση, τα οποία είναι αρκετά επικριτικά, εντύπωση προκαλούν και οι αναρτήσεις που έχουν κάνει στο Twitter αρκετοί τηλεθεατές, συγκρίνοντας την εμφάνιση της Κατερίνας Πεφτίτση με διάφορα άλλα looks και υπονοώντας ότι το look που παρουσίασε δεν είναι παρά μια κακοφτιαγμένη τους εκδοχή.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

Όπως και να 'χει, τέτοια σχόλια πάντα είναι αναμενόμενα σε ένα ριάλιτι -πόσο μάλλον όταν το αντικείμενο του ριάλιτι είναι τόσο ιδιαίτερο και υποκειμενικό. Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτριες δεν θα απογοητευτούν από τα αρνητικά σχόλια και πως δεν θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία τους!