Πέτρος Κουσουλός: Πρεμιέρα με υπονοούμενα στο OPEN - «Θέλω να πω κάτι, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...»

Η νέα του εκπομπή και τα πρώτα λόγια

Πρεμιέρα έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο κανάλι του OPEN, σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, με μία νέα καθημερινή εκπομπή, το Open τώρα! Βγήκε, λοιπόν, στον αέρα στις 14:00 ακριβώς το μεσημέρι, με το μαύρο το κοστούμι, κρύβοντας με απόλυτη επιτυχία οποιοδήποτε άγχος μπορεί να είχε, καλωσόρισε το τηλεοπτικό του κοινό και αποκάλυψε πως προέκυψε το νέο αυτό πρόγραμμα.

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Κουσουλού στην πρεμιέρα του Open Τώρα!

«Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο OPEN τώρα. Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι, κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού ο Θανάσης Κατερινόπουλος μου ασκούσε πίεση και bullying ότι δεν μπορεί να ξενυχτάει για τις υποθέσεις. Μου πρότεινε λοιπόν, να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι, να είμαστε μαζί σε αυτό το καθημερινό ταξίδι. Να ευχαριστήσουμε το OPEN που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του κύριου Κατερινόπουλου. Η εκπομπή αυτή σας χρειάζεται, εξαρτάται από τα δικά σα θέματα και προβλήματα», είπε αρχικά και τόνισε:

«Θέλω να πω κάτι και να είμαι ξεκάθαρος για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, επειδή αυτή η εκπομπή θίγει τα κακώς κείμενα, παρακαλώ όποιος θίγεται να παρέμβει...», πετώντας υπονοούμενα, καθώς και πέρυσι είχε δεχθεί πυρά για την εκπομπή του Ανοιχτές Υποθέσεις.

Δείτε επίσης: Αντάλλαξαν "πυρά" Αλέξης Κούγιας και Πέτρος Κουσουλός: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή», «Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει»

Η ανάρτηση του OPEN λίγα λεπτά πριν την πρεμιέρα

«Συνεχής ροή με τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές ειδήσεις που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αποκαλυπτική ανάλυση, υποθέσεις από το δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά και θέματα κοινωνικά συνθέτουν το παζλ της θεματολογίας της νέας εκπομπής του OPEN.

Μία αξιόπιστη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται στις επάλξεις και μεταφέρει ό,τι συμβαίνει την κάθε στιγμή, με αμεσότητα και παλμό.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο στην εκπομπή με τις δικές τους καταγγελίες, αλλά και το δικό τους σχόλιο πάνω στα πράγματα», γράφει η λεζάντα μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Πέτρος Κουσουλός κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καλό θα ήταν να βουτούσατε τη γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστείτε»

[/OEmbed]