Πάμε Δανάη: Πρεμιέρα για την Δανάη Μπάρκα στο Mega - Τα πρώτα λόγια και οι συνεργάτες

Πίσω από τις κάμερες η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και η γιαγιά της

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε σήμερα Δευτέρα 23/9 η εκπομπή Πάμε Δανάη με παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα, φέτος όμως στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, αφού τη θέση της πήρε η Φαίη Σκορδά με το Buongiorno που σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Η πρεμιέρα της Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

«Καλησπέρα και καλησπέρα! Γειά σας! Καλό μεσημέρι, καλή εβδομάδα. Καλή αρχή. Για 5η χρονιά στο Mega. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι και φέτος, έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Θέλω να σας δείξω πριν υποδεχτώ τα παιδιά, πως αντιδράσαμε όταν θα πάμε μεσημέρι. Θα σας αποκαλύψουμε τις νέες στήλες, τις ενότητες», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της: «Ήρθε η στιγμή για τον Αριστείδη Καβατζίκη, την Μαρία Ενεζλή και το οπλοπολυβόλο, τον Γρηγόρη Κρικοριάν. Άντε καλησπέρα».

Δείτε εδώ ποια θα είναι η καλεσμένη της!

Πίσω από τις κάμερες βρίσκονται και τα γούρια της, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και η γιαγιά της, Τούλα που είναι και τα στηρίγματα της σε κάθε της απόφαση.

Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής

«Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα !
——-
Ρουτίνα από πάντα. Ωραία ρουτίνα,απ’αυτές που δεν θα ήθελα να αλλάξουν.
Οι φίλοι μου πάντα σπίτι,μαγειρικές,γέλια,μπιρίμπα,φρέσκα λουλούδια,γενική σπιτιού,αγκαλιές με την Μπουκιά, νέα,αθόρυβο κινητό,νύχια και μουσική !
——
Είτε θέατρο,είτε εκπομπή,είτε δυσκολα είτε εύκολα..πάντα εδώ τα ίδια άτομα. Τα ίδια γέλια,οι ιδές ιστορίες και κουράγιο.
Δύναμη και θετική ενέργεια για όσα ονειρευόμαστε όλοι να μας συμβούν.
Ποσό τυχερή νιώθω για τους ανθρώπους μου και πόσο τυχεροί που από αύριο κι εμείς θα ενωθούμε ξανά για να περνάμε ομορφα κάθε μέρα μας.
——-
Πάντα θα σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα κι εσάς εδώ..στην ινσταγκραμικη οικογένεια που μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά είστε μεγάλη αγκαλιά», έγραψε στην ανάρτηση της η Δανάη Μπάρκα.