Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα του The 2night show

Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή και της Νάνσυς Αντωνίου

NDPPHOTO

Πρεμιέρα στον ANT1 αναμένεται να κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την late night εκπομπή που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια στο σταθμό του Αμαρουσίου, The 2night show. Η έναρξη θα γινόταν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο όπως φαίνεται θα καθυστερήσει λίγο.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, Τζώρτζια Συρίχα τα γυρίσματα της εκπομπής αναβλήθηκαν. Συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν για σήμερα - το προγραμματισμένο γύρισμα που ήταν να γίνει το μεσημέρι - αλλά και για μια εβδομάδα περίπου.

Τι συνέβη με Αρναούτογλου - Αντωνίου

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της χαρακτηριστικά: «Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα σήμερα και για μια εβδομάδα του The 2night show που ήταν να γίνουν μεσημέρι, λόγω ασθένειας του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου. Να ευχηθούμε περαστικά στο ζευγάρι».

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο… Γιατί ρε γ...ο τόση κακία, μίσος και έλλειψη αγάπης;»

Να σημειωθεί πως φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με όχι ένα αλλά με τρία προγράμματα στο δυναμικό του σταθμού. Εκτός του The 2night show, θα παρουσιάζει και την ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «The Roadshow» από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 το βράδυ.

Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης και οι προορισμοί που θα επισκεφτούμε μαζί τους πολλοί: Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ρόδος, Θάσος, Σαμοθράκη, Καβάλα, Εύβοια, Καλαμάτα κ.ά.

Επίσης, σταθερός θα μείνει στο τηλεπαιχνίδι του καναλιού, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.