Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: «8 χρόνια, ρε παιδιά, ποτέ δεν το περιμέναμε!» - Κεφάτος και ανανεωμένος στην πρεμιέρα ο Νίκος Μάνεσης

Τα πρώτα του λόγια για αυτή τη νέα σεζόν

Ο Νίκος Μάνεσης είναι ένα από τα πρόσωπα που το κανάλι του ALPHA έχει τυφλή εμπιστοσύνη, καθώς οι τηλεθεατές τον προτιμούν και το δείχνουν κάθε Σαββατοκύριακο που βγαίνει στον αέρα εδώ και επτά σεζόν, όπως μαρτυρούν τα σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης - πέρα από εξαιρέσεις που έχουν βγάλει τον παρουσιαστή έξω από τα ρούχα του.

Σήμερα, λοιπόν, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος έκανε πρεμιέρα για 8η χρονιά με την εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση" και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα. Μετά τις διακοπές του με την λατρεμένη του σύζυγο, Φαίη Μαυραγάνη, με την οποία δεν σταμάτησε να κάνει ρομαντικές αναρτήσεις - δείτε τις εδώ, έχει γεμίσει τις μπαταρίες του και είναι έτοιμος να παρουσιάσει και να σχολιάσει τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μάνεση στην 8η πρεμιέρα του

Φορώντας τα επίσημα ρούχα του, με χαμόγελο στα χείλη, ανανεωμένος πλέον, είπε την πρώτη του καλημέρα στο κοινό, για τη νέα σεζόν, και επισήμανε: «8 χρόνια, ρε παιδιά, ποτέ δεν το περιμέναμε!», είπε αρχικά και έπειτα ξεκίνησε να λέει με χιιούμορ για το πώς αποφασίστηκε να βγει η εκπομπή στον αέρα για πρώτη φορά, αλλά και πώς επέλεξαν το όνομά της:

«Τότε που, καλή του ώρα, ο Βασίλης Παπδρόσος, ο οποίος είναι τώρα στον ΣΚΑΪ, φίλος και εξαίρετος συνάδελφος, είχε μια ιδέα να ζωντανέψουμε τα Σαββατοκύριακα. "Θα κάνεις την εκπομπή;" μου λέει. "Θα την κάνω αλλά θα μου δώσεις έναν λόγο, δεν θα παρέμβεις. Το όνομα δικό σου" του είπα. Και βρήκε το πιο άθλιο όνομα. Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Ούτε καν με τον Αυτιά, ούτε καν με την Μαυραγάνη, τίποτα» και έπειτα πέρασε στα θέματα της ροής.