Weekenders: Αγχωμένοι Πανόπουλος και Πάτρας στην πρεμιέρα - «Σας υποσχόμαστε ότι όλο αυτό θα...»

Τα πρώτα τους λόγια

Ο ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια είχε επιλέξει να διατηρεί ένα διαφορετικό πρόγραμμα τα σαββατοκύριακα, χωρίς ψυχαγωγικές εκπομπές. Αυτό άλλαξε πέρυσι με την Μπέττυ Μαγγίρα και το I Love ΣουΚου, το οποίο, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης είχε καταφέρει να αποκτήσει ένα σταθερό κοινό.

Στο τέλος της σεζόν, όμως, μετά από συζητήσεις που έκανε η παρουσιάστρια με το κανάλι, επειδή, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, της ζήτησαν να εισάγει την ενημέρωση στο πρόγραμμα και εκείνη δεν συμφωνούσε, η συνεργασία αυτή διακόπηκε, παρά το γεγονός πως εκείνη δήλωνε ότι θα "ρίζωνε" εκεί.

Προς το παρόν, δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, αλλά έχει "πετάξει" κάποια υπονοούμενα.

Η θέση της, πάντως, δεν έμεινε κενή, αφού αυτή τη σεζόν μία νέα ομάδα ανθρώπων θα βγαίνει στον αέρα, ακόμη πιο νωρίς, από τις 08:50 συγκεκριμένα. Ο λόγος για τους Weekenders. Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Εβελίνα Νικόλιζα θα λένε την πρώτη καλημέρα τους τηλεθεατές από σήμερα, Σάββατο 21/9 και κάθε Σαββατοκύριακο.

Δείτε επίσης: Τα πρόσωπα που μπαίνουν στη θέση του Πανόπουλου & της Νικόλιζα στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Τι άλλαξε την τελευταία στιγμή

Στόχος τους είναι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, να προσεγγίζουν με infotainment διάθεση και σύγχρονη οπτική τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές που χαρακτήρισαν την εβδομάδα που πέρασε, σχολιάζοντας όλες ειδήσεις της επικαιρότητας, τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας, ό,τι συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, τις ενδιαφέρουσες στιγμές του αθλητισμού και τα in και out των social media. Φυσικά, θα υπάρχουν και καλεσμένοι, ενώ την ομάδα, με τον καυστικό του λόγο θα συμπληρώνει ο Μίλτος Μακρίδης.

Τα πρώτα λόγια στην πρεμιέρα των Weekenders

Ο Θανάσαης Πάτρας κα ο Δημήτρης Πανόπουλος, λοιπόν, βγήκαν στον αέρα, αγχωμένοι για τη νέα τους αρχή με τον δεύτερο να λέει:

«Καλημέρα στην εκπομπή που θέλουμε να γίνει η συνήθειά σας τα Σαββατοκύριακα. Ξεκινήσαμε! Θα έχουμε ενημέρωση, ψυχαγωγία, lifestyle, συνεντεύξεις, μαγειρική», για να συμπληρώσει ο πρώτος: «Σας περιμένουμε όλους σε ένα ταξίδι που θέλουμε να κρατήσει πάρα μα πάρα πολύ».

«Δύναμή μας είναι οι συνεργάτες μας! Σας υποσχόμαστε ότι όλο αυτό θα σας αρέσει και εσάς πολύ», συνέχισε ο Πανόπουλος και ο Πάτρας κατέληξε: «Θέλουμε χαμόγελα, καλή ενέργεια σε κάθε μεριά του πλανήτη που μας βλέπετε. Καλή μας αρχή!» και έπειτα ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν, ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες τους θα παρουσιαστούν στη συνέχεια της ημέρας.

Πρώτος μπήκε ο Μίλτος Μακρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Εύχομαι να είμαστε χαμογελαστοί μέχρι το τέλος».