The Voice – Ο κύβος ερρίφθη για παρουσιαστή και κριτική επιτροπή: Αυτή είναι η ανανεωμένη σύνθεση του show

«Βαριόντουσαν που ζούσαν οι προηγούμενοι»

Το «The Voice» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, με αλλαγές τόσο στο πόστο του παρουσιαστή, όσο και στην κριτική επιτροπή.

Μόλις δύο από τους τέσσερις κριτές του σόου παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης είναι τα δύο σίγουρα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει για τον επόμενο κύκλο, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι σύντομα.

Δείτε επίσης: Αρετή Κοσμίδου: Με άλλο όνομα, μαλλιά & μαμά ενός παιδιού - Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται το 16χρονο κορίτσι του The Voice

Νέα εποχή για το The Voice

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόνο σίγουροι δεν θεωρούνται. Τη θέση τους στο The Voice αναμένεται να πάρουν ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Μαζωνάκης αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Λιανός, που είχε αναλάβει την παρουσίαση του προηγούμενου κύκλου, αυτούς τους μήνες θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». Αυτή η εξέλιξη άνοιξε τον δρόμο για την είσοδο του Γιώργου Καπουτζίδη στο δημοφιλές σόου, που αναμένεται να προβληθεί στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο τιμόνι, το «The Voice» αναμένεται να επιστρέψει στις παλιές καλές του εποχές και να συνεχίσει να προσφέρει στιγμές διασκέδασης. Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Buongiorno.

Τις εξελίξεις σχολίασε ιδιαίτερα δηκτικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τονίζοντας ότι παίζει ρόλο η χημεία της κριτικής επιτροπής στο The Voice, καθώς ότι «βαριόντουσαν που ζούσαν οι προηγούμενοι. Η κριτική επιτροπή έπρεπε να αλλάξει γιατί είχε περιέλθει σε ένα τέλμα». Η Φαίη Σκορδά, που είχε παρουσιάσει το show, τόνισε πάντως ότι δεν εξέλαβε κάτι τέτοιο.