Ναταλία Γερμανού: Τα πρόσωπα που μπαίνουν στη θέση του Πανόπουλου & της Νικόλιζα στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Τι άλλαξε την τελευταία στιγμή

Εκείνος από το ΣΚΑΙ κι εκείνη από το MEGA

Instagram / Ναταλία Γερμανού

Η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, φέτος θα αλλάξει αφού αποχώρησαν η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Πανόπουλος (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή θα μεταφερθεί). Σταθερά στο πόστο τους παραμένουν η Ναταλία Αργυράκη και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και μετά από πολλές συζητήσεις και ραντεβού έγιναν γνωστά τα άλλα δύο πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την παρέα τους τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, η παρουσιάστρια, παρόλο που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, έκλεισε έναν άντρα και μία γυναίκα, οι οποίοι την περασμένη σεζόν βρίσκονταν σε διαφορετικά κανάλια.

Τα δύο νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και η πρεμιέρα

Εκείνος έρχεται από το ΣΚΑΙ, ενώ εκείνη από το MEGA. Ο λόγος για τον Άγγελο Βουράκη, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του Fay's Time, όμως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά άλλαξε και εκείνος τηλεοπτική στέγη, αλλά και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία για χρόνια ήταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της.

Εφόσον η ομάδα συμπληρώθηκε, έπρεπε να αποφασιστεί και η ημερομηνία της πρεμιέρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, η μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, ενώ είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, τελικά θα βγει στον αέρα στις 28/9, μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή. Η απόφαση αυτή πάρθηκε την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ο καθένας τους ξεκινήσει τις διακοπές του.

«Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς, που δουλεύετε για αυτήν την εκπομπή. Θέλω να πω, Εβελίνα αυτά τα τέσσερα χρόνια που μοιραστήκαμε μου έδωσες χαρά ήσουν το γέλιο μου σε ζόρικες στιγμές και το ξέρεις αυτό. Είσαι από τα πιο καλά πλάσματα, που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι κι αν ξάνεις να μεταφέρεις την καλή σου ενέργεια σε όλους τους ανθρώπους.

Δημήτρη μου, τι να σου πω. Ήσουνα σε αντίθεση με τη μακακία που είχα πει τον Νοέμβριο καλεσμένη σε μια εκπομπή, τελικά ήσουν αποκάλυψη. Και το λέω τώρα δημόσια που πέρασαν οι μήνες. Ήσουν το στήριγμά μου σε θέματα ενημέρωσης που δεν γνώριζα. Με έκανες πολύ καλύτερη δημοσιογραφικά, είσαι ένα σπουδαίο πλάσμα. Είσαι ένα κουκλί ζωγραφιστό μέσα και έξω, και εύχομαι όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα σου, να σκίσεις αγόρι μου. Θα είσαι για πάντα νυν μου εσύ. Πραγματικά σε ευχαριστώ.

Συνεχίζω με τις σταθερές μου αξίες που ακούνε στο όνομα Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Ναταλία Αργυράκη. Είναι οι βράχοι μου. Είναι φίλοι ζωής. Σας ευχαριστώ βαθιά!», είχε πει η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της εκπομπής της αποχαιρετώντας τους "παλιούς".