Φαίη Σκορδά: Αποκαλύφθηκε! Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της στο MEGA

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Φαίη Σκορδά επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη του MEGA (δείτε εδώ τι γράφει η ανακοίνωση) και λίγο μετά κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser για την νέα καθημερινή ψυχαγωγική της εκπομπή.

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Μέσα από αυτό αποκαλύφθηκε και ο τίτλος του που αυτή θα έχει και ο αέρας του είναι ιταλικός! Η παρουσιάστρια θα καλημερίζει πλέον τους τηλεθεατές της μέσα από το νέο της "σπίτι" λέγοντας Buongiorno! Έτσι θα ονομάζεται το πρόγραμμα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου, αναφέρει πως η παρουσιάστρια έχει ήδη αρχίσει να "κλειδώνει" τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα της νέα της καθημερινής εκπομπής.

Δείτε επίσης: Το δωμάτιο με την ιδιωτική πισίνα και η αστακομακαρονάδα - Φωτογραφίες από τις διακοπές της Φαίης Σκορδά στο Σούνιο

Οι ίδιες πληροφορίες, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως σε τελικές συζητήσεις βρίσκεται το κομμάτι της αρχισυνταξίας, το οποίο φαίνεται πως θα αναλάβει η Άννα Ορφανουδάκη, η οποία έχει προϋπηρεσία στο "Πάμε Πακέτο" αλλά και στο "Secret Song".

Από την άλλη πλευρά, ένα από τα πρόσωπα που έχει σίγουρα συμφωνήσει είναι από τον χώρο της αστρολογίας. Ο λόγος για την Βίκυ Παγιατάκη, η οποία μέχρι τώρα ήταν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, που πλέον θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη και, σύμφωνα, με το ίδιο ρεπορτάζ δεν θα έχει στήλη ζωδίων.

Δίπλα της θα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο κανένα άλλο όνομα δεν έχει κλείσει ακόμα, με τις διαδικασίες για την στελέχωση της εκπομπής να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και πίσω από τις κάμερες. Οι συμφωνίες και οι υπογραφές θα ολοκληρωθούν στα τέλη Αυγούστου και η πρεμιέρα του νέου project έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο θα φανεί στην πορεία εάν αυτό είναι σίγουρο.

Δείτε επίσης: Ανανεωμένη η Φαίη Σκορδά: Έβγαλε τις τρέσες - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της με το νέο της κούρεμα