Φάνης Μουρατίδης: Σε ρόλο «αστροναύτη» στο νέο trailer του Money Drop

Δείτε το βίντεο

Το Money Drop, το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, ετοιμάζεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές από τη νέα σεζόν, προσφέροντας εντυπωσιακά χρηματικά έπαθλα στους τυχερούς συμμετέχοντες. Στην παρουσίαση του παιχνιδιού θα βρεθεί ο αγαπημένος ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, μία επιλογή που ήδη προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε από τον Alpha, με τον Φάνη Μουρατίδη σε ρόλο... αστροναύτη να μας καλεί να παίξουμε μαζί του και να κερδίσουμε μέχρι και 200.000 ευρώ.

H ανακοίνωση του Alpha για το Money Drop

Ο Φάνης Μουρατίδης, με λαμπρή καριέρα στην υποκριτική και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τηλεόραση και κινηματογράφο, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Τώρα, θα τον δούμε καθημερινά στο ρόλο του παρουσιαστή στο Money Drop, προσδίδοντας νέα πνοή στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι.

Το Money Drop ξεχωρίζει ως το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες ξεκινούν με 200.000 ευρώ στα χέρια τους. Η πρόκληση; Να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Για να κερδίσουν στο Money Drop, οι παίκτες χρειάζονται γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα. Μόνο 8 ερωτήσεις στέκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Σε κάθε λάθος απάντηση, βλέπουν ένα μέρος των χρημάτων τους να πέφτει στην καταπακτή και να χάνεται για πάντα. Αν συνεργαστούν σωστά, συνδυάσουν τις γνώσεις τους και είναι γρήγοροι και αποφασιστικοί, μπορούν να φύγουν με ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Θάρρος, γνώσεις, ψυχραιμία και τύχη είναι τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται οι παίκτες για να κερδίσουν στο Money Drop. Άραγε, διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά;

Δείτε το τρέιλερ του Money με τον Φάνη Μουρατίδη σε ρόλο αστροναύτη: