Big Brother 2 - highlights 3/11: Άγριοι καβγάδες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Όσα είδαμε χθες

To Big Brother 2 πρέπει να μετονομαστεί στο..."σπίτι των τσακωμών", καθώς οι καβγάδες δεν έχουν τέλος. Όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι "φαγωμένοι" μεταξύ τους και με την παραμικρή αφορμή καβγαδίζουν.

Τα 3/11 highlights του Big Brother 2

Μαίρη: «Το ύφος της Ευδοκίας είναι επιθετικό και ειρωνικό προς εμένα»

Από την στιγμή που η Ευδοκία κέρδισε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας, η σχέση της με την Μαίρη γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Η πρώτη φαίνεται πως προσπαθεί μέρα με την μέρα να τα πηγαίνει καλά με όλους, με αποτέλεσμα η αρχική της παρέα στο σπίτι να νιώθει κάπως προδομένη.

Πρώτη πρώτη, δε, η Μαίρη, η οποία φαίνεται απογοητευμένη από την συμπεριφορά που έχει αυτές τις μέρες η Ευδοκία προς εκείνη. Αφορμή για τις (3/11) μπηχτές της Μαίρης, μάλιστα, ήταν το ειρωνικό αλλά και επιθετικό ύφος της Ευδοκίας.

Η Μαίρη δεν ήθελε να φάει το φαγητό που έφτιαξε η αρχηγός του σπιτιού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση.

Εντάσεις στο σπίτι λόγω φαγητού

Χαμός επικράτησε στο (3/11) επεισόδιο, με αφορμή για ακόμη μια φορά το φαγητό. Η Ευδοκία, ως αρχηγός, πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξει μακαρόνια στον φούρνο, ωστόσο ήταν μια απόφαση που έφερε αρκετές εντάσεις.

Η ίδια ξεκίνησε να ετοιμάζει το φαγητό με τον Νάσο και έπειτα ρώταγε έναν έναν τον παίκτη άμα θα φάει ή όχι, προκειμένου να μετρήσουν τις μερίδες.

Τελικά, η πλειοψηφία δεν ήθελε να φάει το συγκεκριμένο φαγητό, κάτι που έφερε τα πάνω κάτω μιας και σπατάλισαν ένα σωρό υλικά άνευ λόγου και αιτίας.

Άφωνοι οι παίκτες - Ο Παναγιώτης ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο τραγούδι

Εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Παναγιώτης Πέτσας δικαιωματικά αξίζει τον τίτλο του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, μιας και τα έχει πάρει σβάρνα όλα και σκέφτεται να συμμετάσχει και στο Survivor! Το πρώτο μάλιστα παιχνίδι που συμμετείχε ήταν το X-factor!

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος, με αφορμή μια δοκιμασία που έχουν αυτές τις μέρες στο Big Brother, κατά την οποία πρέπει να μαντέψουν τα αντικείμενα που ακουμπούν, ο Παναγιώτης βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο τραγούδι!

Συγκεκριμένα, επέλεξε να τραγουδήσει το "Είμαι αλλού" των Μελισσών, και μάλιστα έπαθαν πλάκα όλοι οι συμπαίκτες του!

"Δεν μπορούμε να κάνουμε μόνο χαβαλέ" - Ξέσπασε ο Νάσος κατά της Ευδοκίας

Πολλές ήταν οι εντάσεις στο (3/11) επεισόδιο με αφορμή τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει αυτές τις μέρες η Ευδοκία, λόγω της αρχηγίας της.

Αυτή τη φορά, η ίδια επέλεξε να φτιάξει μερικά φαγητά, ωστόσο δεν είχε ρωτήσει κανέναν αν είναι όλοι πρόθυμοι να ξοδέψουν με αυτόν τον τρόπο τα υλικά που έχουν στην διάθεσή τους.

Η απόφαση αρχικά που πήρε για να φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι έφερε τις πρώτες εντάσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν με την πρωτοβουλία της ίδιας να πάρει τα αυγά όλων και να φτιάξει κέικ!

Φυσικά, αυτό ενόχλησε αρκετά τους συμπαίκτες της, ιδίως τον Νάσο, καθώς πολλοί από αυτούς επιλέγουν για το πρωινό τους τα αυγά! Εκτός από αυτό όμως, ο έντονος εκνευρισμός τους αφορά πως δεν συζητάει τίποτα και πως απλά πράττει, χωρίς να υπάρχει καμία συννενόηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Κυκλοφόρησε τραγούδι ενώ είναι μέσα στο σπίτι του Big Brother 2