Xαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο σεναριογράφος απαντά για τον ρόλο του Φιλιππίδη - «Θα πάψει να υφίσταται»

Διαγράφεται παντελώς από την σειρά

Ο σεναριογράφος της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά.

Ο ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από αυτή και ο σεναριογράφος Άγγελος Χασαπόγλου δηλώνει πως ο ρόλος δεν θα αντικατασταθεί.

Διαγράφεται ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδης από την σειρά

«O χαρακτήρας του Παρασκευά θα πάψει να υφίσταται. Στη σειρά θα μπει ως ρόλος ο αδερφός του Παρασκευά. Θα γίνει μια αφήγηση στη σειρά για να μπει ο νέος ρόλος. Ακούμε και εμείς τα ονόματα που γράφονται ως υποψήφιοι για να μπουν στη σειρά, απλά τίποτα δεν είναι ακόμη κλεισμένο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα ΜΜΕ τα ακούω. Πιθανό κάποιο από αυτά τα ονόματα να ισχύει» είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Μόρτζος: Ο συμπρωταγωνιστής του Φιλιππίδη απαντά - «Όπως έγιναν τα πράγματα είμαι εντελώς αντίθετος»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και την Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε τόσο στον συνάδελφό του, Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και στη σειρά που πρωταγωνιστούν «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ο καταξιωμένος ηθοποιός είπε αρχικά: «Μου είπαν ότι είχαν πάρα πολλές διαμαρτυρίες στην ΕΡΤ από τον κόσμο. Όπως έγιναν τα πράγματα, είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα σε πανελλήνια κλίμακα, πριν από τα δικαστήρια. Εκεί βγαίνουν οι αποφάσεις και μπορεί μετά να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Μόρτζος πρόσθεσε: «Εγώ θα κάνω σύσταση στο ΣΕΗ, στη σύνθεση του Πειθαρχικού να βάλουν και έναν ψυχίατρο. Υπάρχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα στους συναδέρφους και, όταν ξεσπάνε, δεν ξέρουν τι κάνουν. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί το θέατρο ως τέχνη έγινε θέαμα». Στο μεταξύ, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάσος Κωστής για Φιλιππίδη - «Δεν τον πήρα τηλέφωνο, δεν θέλω»

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στη μέση για να τους σταματήσουν