Power of love: Που βρίσκονται σήμερα οι νικητές των προηγούμενων κύκλων - Οι αλλαγές στην ζωή και την εμφάνισή τους

Με αφορμή τον χθεσινό μεγάλο τελικό...

Η τρίτη σεζόν του Power of love έφτασε στο τέλος της το βράδυ της Κυριακής 29/9 και με αφορμή τη νίκη της Σωτηρίας Δεμίρογλου και του Νίκου Πελετιέ (δείτε εδώ τα highlight του επεισοδίου) το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έφερε στο προσκήνιο αρκετούς ανθρώπους που κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού με τις προσωπικές τους ιστορίες και σχέσεις. Οι νικητές κάθε σεζόν κέρδισαν φήμη, αλλά και σημαντικά χρηματικά έπαθλα. Από τότε, πολλοί από αυτούς συνέχισαν τη δημόσια πορεία τους με διάφορους τρόπους, όπως στον τομέα της ψυχαγωγίας, της μόδας, και των κοινωνικών δικτύων. Με τα χρόνια, αρκετοί διατηρούν ενεργή παρουσία στα media και στα social media, καλλιεργώντας το προφίλ τους ως influencers ή παρουσιαστές.

Power of love season 1

Οι νικητές του πρώτου Power of love, Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας

Στέλλα Μιζεράκη

Στέλλα Μιζεράκη, νικήτρια της πρώτης σεζόν, αξιοποίησε τη φήμη της κάνοντας συνεργασίες με εταιρείες μόδας και προϊόντων ομορφιάς, είναι άκρως ενεργή στα social media και παρά το γεγονός πως είχε προσωπικές δυσκολίες, όπως την απώλεια του συντρόφου της Πάνου Ζάρλα - επίσης νικητή του ριάλιτι - που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, συνεχίζει να είναι ενεργή στον χώρο της showbiz.

Η Στέλλα Μιζεράκη σήμερα
Η Στέλλα Μιζεράκη με τον σύντροφό της
Η Στέλλα Μιζεράκη σήμερα
Η Στέλλα Μιζεράκη με τον σύντροφό της

Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής της πρώτης σεζόν του Power of Love, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2019, την ημέρα των γενεθλίων του. Το δυστύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες. Ο Ζάρλας δεν φορούσε κράνος, γεγονός που συνέβαλε στο θανατηφόρο αποτέλεσμα. Το τελευταίο αντίο δόθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 28χρονο νεαρό (δείτε εδώ φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα)

Ο Πάνος Ζάρλας

Power of love season 2

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθεριάδου ήταν οι νικητές του δεύτερου κύκλου, οι οποίοι κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας.

Οι νικητές του δεύτερου Power of love, Άννα Ελευθεριάδου και Παύλος Παπαδόπουλος

Παύλος Παπαδόπουλος

Πριν από την είσοδό του στον κόσμο των ριάλιτι και της μικρής οθόνης ο Παύλος Παπαδόπουλος εργαζόταν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων. Έχοντας αποκτήσει, εκτός γάμου, στα δεκαοκτώ του χρόνια έναν γιο, τον οποίο λατρεύει, σήμερα ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας, έχοντας μάλιστα γράψει και δυο βιβλία. Πριν από λίγο καιρό δοκίμασε την τύχη του και στο παιχνίδι αντοχής του ΣΚΑΙ, το Survivor, όπου τα σχόλια για την συμμετοχή του ήταν πολύ θετικά, αν και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος σήμερα

Ο Παύλος Παπαδόπουλος σήμερα

Ο Παύλος Παπαδόπουλος στο Survivor

Άννα Ελευθεριάδου

Η Άννα Ελευθερίου, νικήτρια του ελληνικού Power of Love, παραμένει ενεργή στον χώρο των ριάλιτι και της τηλεόρασης. Μετά τη νίκη της στο Power of Love, συμμετείχε και στο ελληνικό Big Brother, όπου ξεχώρισε για την προσωπικότητά της. Παράλληλα, έχει δηλώσει ότι είναι vegan και δεν φοβάται να εκφράσει τις απόψεις της, ακόμα και αν αυτό την φέρει σε δύσκολη θέση​.

Σήμερα, η Άννα συνεχίζει να είναι παρούσα στα social media και δραστηριοποιείται κυρίως στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και προωθεί διάφορα θέματα που την ενδιαφέρουν

Η σημερινή εικόνα της Άννας Ελευθεριάδου

Η σημερινή εικόνα της Άννας Ελευθεριάδου

Η σημερινή εικόνα της Άννας Ελευθεριάδου