Γρηγόρης Βαλτινός: «Κατανόησα και συγχώρησα» – Η εξομολόγηση για τους γιους του και τον πατέρα του

«Θέλω τα δυο μου αγόρια να γίνουν ξανά 5-8 χρονών»

Με τον γιο του, Νικηφόρο - Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν ο σημερινός (1/10) καλεσμένος στο Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων ο αναγνωρισμένος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε σε αρκετά μεγάλη ηλικία, αφού εκείνος έμενε στην Αμερική μετά το διαζύγιο με τη μητέρα του.

Περιγράφοντας τη στιγμή που συναντήθηκαν, όταν ο Γρηγόρης Βαλτινός είχε περάσει πια τα 20, παραδέχτηκε πως κατανόησε πολλές από τις συμπεριφορές του και τον συγχώρησε για όσα προηγήθηκαν.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Βαλτινός: «Την παρακαλούσα να μην κάνω αυτό το πράγμα» - Η θρυλική ηθοποιός που τον έβαζε να κλέβει τσιγάρα

Ο Γρηγόρης Βαλτινός για τη σχέση με τον πατέρα του

«Μεγαλώνοντας απέκτησα κάποια επαφή με τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου, είμαστε αγαπημένοι γιατί έχουμε το ίδιο αίμα. Με τον έναν, που μένει Αθήνα, έχουμε αδερφική σχέση, τα υπόλοιπα αδέρφια μου μένουν Θεσσαλονίκη. Νιώθουμε πολύ κοντά, παρόλο που δεν ζήσαμε μαζί. Είναι υπέροχα παιδιά και προχωράνε τη ζωή τους, νιώθω κι εγώ ότι έχω ρίζες», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Σε διαφορετικό σημείο ο Γρηγόρης Βαλτινός ανέφερε πως: «Όταν πήγα να συναντήσω τον πατέρα μου είχα ορθάνοιχτη καρδιά, βέβαια το ήθελα και δεν τον ρώτησα τίποτα, ούτε είχα διάθεση να τον κρίνω. Είχα ωριμάσει πια, είχα μεγαλώσει πολύ, ήμουν 25 χρονών τότε και είχα κατανοήσει κάποια πράγματα από εκείνη τη γενιά που γεννήθηκε φτωχή, δεν σπούδασε και βασανίστηκε. Δεν ήξερε από ψυχολογία, ούτε μπορούσε να ερμηνεύσει τον εαυτό της».

«Ήταν σαν αγρίμια τα παιδιά εκείνης της γενιάς και δεν καταλάβαιναν, λειτουργούσαν ενστικτωδώς. Κάποια στιγμή η ζωή τους έφερε ατυχίες και δεν μπορούσαν να τις αντιμετωπίσουν. Αυτό το κατανόησα και το συγχώρησα. Πιστεύω ότι με βοήθησε πολύ το θέατρο», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Γρηγόρης Βαλτινός,

«Δεν ήμουν πάντα όσο ήθελα με τα παιδιά μου»

«Προσπάθησα να είμαι παρών στα παιδιά μου, το μόνο κενό και “τρύπα” που έχω, είναι πως δεν ήμουν πάντα όσο ήθελα. Ένα απ' τα πράγματα που θέλω πολύ είναι τα δυο μου αγόρια να γίνουν ξανά 5-8 χρονών και να περάσουμε μια μέρα μαζί. Τα έχω ζήσει και σε αυτή την ηλικία, αλλά μου λείπει αυτό το πράγμα», σημείωσε σε διαφορετικό σημείο ο Γρηγόρης Βαλτινός.