Χρήστος Μάστορας: Πόσα χρήματα θα έπαιρνε για να τραγουδήσει με την Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

Ποια ήταν η αληθινή συμφωνία μεταξύ των καλλιτεχνών

NDP PHOTO

Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων των ΜΜΕ βρίσκεται ο Χρήστος Μάστορας. Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Μαρινέλλας να τον θέσει εκτός από την συναυλία της στο Ηρώδειο την τελευταία στιγμή (δείτε τον λόγο που το έκανε).

Υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένη μια συναυλία στις 25/09 στο Ηρώδειο μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Μαρινέλλα κατέρρευσε μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη. Από τότε νοσηλεύεται στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Υγεία και λαμβάνει την απαραίτητη θεραπεία (δείτε εδώ τη πορεία της κατάστασης της υγείας της μετά από σχεδόν μια εβδομάδα).

Αυτό είναι το ποσό που θα πληρωνόταν ο Χρήστος Μάστορας για την συναυλία στο Ηρώδειο

Σήμερα λοιπόν, στο πλαίσιο της εκπομπής "Super Κατερίνα" του ALPHA, αποκαλύφθηκαν νέες εξελίξεις για την υπόθεση μεταξύ των καλλιτεχνών που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστές. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης, σχετικά με την πληροφορία ότι ο Χρήστος Μάστορας θα συνόδευε την Μαρινέλλα στην πρεμιέρα της ταινίας για τον Καζαντζίδη, είπε: «Δυστυχώς δεν θα το δούμε να συμβαίνει, είχε παρθεί η απόφαση από πριν. Ο Χρήστος Μάστορας θα εμφανιζόταν σε αυτή τη συναυλία αφιλοκερδώς και ο Αντώνης Ρέμος ενώ τους είχε προταθεί να πληρωθούν κανονικά».

Το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα στου δημοσιογράφους

Χθες, το πρωί της Δευτέρας 30/8, οι κάμερες συνάντησαν τον Χρήστο Μάστορα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θέλοντας να αποσπάσουν μια δήλωση του για την σπουδαία ερμηνεύτρια. Ωστόσο, δεν πήραν την απάντηση που ήθελαν, καθώς ο τραγουδιστής ξέσπασε, και τους έλεγε ότι δεν θέλει να απαντήσει και ότι δεν έχει κάτι παραπάνω να πει αναφορικά με το θέμα (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγες μόλις ώρες μετά το περιστατικό, οι τηλεοπτικές εκπομπές έσπευσαν να σχολιάσουν την συμπεριφορά του Χρήστου Μάστορα προς τους δημοσιογράφους, λέγοντας κάποια αιχμηρά λόγια. Έτσι λοιπόν, ο τραγουδηστής θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση, που έγραφε τα εξής: «Οι καιροί είναι παράξενοι φίλοι μου, όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Το χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά... Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς "πατούν επί πτωμάτων"- σαν στην ταινία nightcrawler - για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο σάιτ... Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θεάτρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν το χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας... Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά... Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και που; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό σου και στην ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ...»