Η Ελίνα Παπίλα στηρίζει Χρήστο Μάστορα - «Θα μου πεις, ήσουν στην τηλεόραση... Ε, γι’ αυτό δεν είμαι μάλλον»

«Τον καταλαβαίνω, υπάρχει το ανθρώπινο όριο»

GLOMEX

Η Ελίνα Παπίλα στήριξε ανοιχτά το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον τραγουδιστή, ασκώντας κριτική στη στάση των ρεπόρτερ.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Buongiorno" στο Mega, η Παπίλα ακούγεται να λέει: «Σήμερα λοιπόν βλέπω στην τηλεόραση. Έχουν πάει στο αεροδρόμιο που γύρισε ο Μάστορας από τη συναυλία με την Παπαρίζου και τον κυνηγάνε. Εκείνος τους λέει: “παιδιά, σας παρακαλώ, δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να πω κάτι”. Τον κυνηγούσαν, τον κυνηγούσαν, και κάποια στιγμή γυρνάει και λέει: “μα γιατί δεν σέβεστε αυτό που σας λέω, δεν θέλω να πω κάτι”. Και στη συνέχεια γυρνάει στο τηλεοπτικό κοινό και λέει: “γι’ αυτό που βλέπετε, δεν ευθύνομαι εγώ”».

Η Παπίλα συνέχισε, σχολιάζοντας το έντονο story που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας μετά το περιστατικό: «Έκανε ένα στόρι με ένα κείμενο, έντονο η αλήθεια είναι. Αλλά εγώ τον καταλαβαίνω. Θα μου πεις, ήσουν στην τηλεόραση... Ε, γι’ αυτό δεν είμαι μάλλον. Τον καταλαβαίνω. Δηλαδή, παιδιά, εντάξει! Δεν είναι ότι χάλασε ένα σχήμα και πάμε να τους κυνηγήσουμε και να βγάλουμε τα μαλλιοκέφαλά μας. Το έλεγα και τότε με τον ΑΝΤ1. Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά τους, αλλά υπάρχει και το ανθρώπινο όριο. Το “παιδιά, δεν θέλω”!»

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Μάστορας για την Μαρινέλλα: Η στιγμή που μαθαίνει για πρώτη φορά για την κατάρρευση της - Το μήνυμα που της έστειλε

Δείτε τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τον Χρήστο Μάστορα