Μαρινέλλα: Τα νέα για την υγεία της - «Σήμερα το πρωί υπήρξε μια μικρή επιπλοκή»

Κερδίζει τη μάχη με τη ζωή η τραγουδίστρια

NDPPHOTO

Παραμένει στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συναυλίαw της στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, οι γιατροί πραγματοποίησαν σειρά εξετάσεων για να αξιολογήσουν την κατάσταση του αιματώματος και να αποφασίσουν για την κατάλληλη αγωγή. Η Μαρινέλλα έχει ανταποκριθεί στη μέχρι τώρα θεραπεία, και το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα σοβαρές επιπλοκές μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη για το βίντεο με την πτώση της Μαρινέλλας: «Αυτό πρέπει να σταματήσει!» - Γιατί το έπαιξαν στην Κοινωνία Ώρα MEGA

Μαρινέλλα: Η επιπλοκή που εμφάνισε στο νοσοκομείο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε: «Υπάρχει μια ακτίδα αισιοδοξίας. Αυτή η γυναίκα έχει φοβερό μέταλλο και μια δύναμη για ζωή που πραγματικά δεν υπάρχει... Με κάθε επιφύλαξη, φαίνεται πως είναι πλέον πιο πιθανό η Μαρινέλλα να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι παρόλο που το πρωί υπήρξε μια μικρή επιπλοκή με πυρετό, οι γιατροί την παρακολουθούν προσεκτικά και η συνολική της κατάσταση βελτιώνεται με εντυπωσιακό τρόπο. Ωστόσο, ο δρόμος της ανάρρωσης θα είναι μακρύς.

Δείτε το βίντεο:

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της Μαρινέλλας

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας εκδόθηκε χθες, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, και έγραφε:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».