Κώστας Νικούλι: Πατέρας για πρώτη ο Πετρής του Σασμού - Έγκυος η σύντροφός του

Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Πετρή στον Σασμό, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Κατερίνα Μαούτσου, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε στον καθρέφτη του σπιτιού τους με φουσκωμένη κοιλίτσα - δείτε εδώ ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους.

Ενώ όλο αυτό το διάστημα το κρατούσαν κρυφό, ξαφνικά, το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, η ίδια αποφάσισε να δείξει πόσο έχει μεγαλώσει το μωρό της, καθώς φαίνεται πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα και στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Μαούτσου με φουσκωμένη κοιλιά

«Δεν επηρέασε με αρνητικό τρόπο τη σχέση μας, το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, αλλά με θετικό. Έβλεπε με άλλο τρόπο την τηλεόραση, και μέσα από τη δουλειά πήρε κάποια θετικά που προσπαθούσα να της μεταφέρω. Μας εξέλιξε και μας πάει ένα βήμα παρακάτω, είναι καλό που είμαστε στην ίδια δουλειά. Μπορώ να της μεταφέρω ανησυχίες και δυσκολίες και να δω ακόμα μία οπτική.

Με την Κατερίνα είμαστε τεσσεράμιση χρόνια μαζί, όταν το είπαμε ήμασταν ήδη δυόμιση χρόνια μαζί. Νιώθω ότι βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ, είναι δώρο να έχω έναν άνθρωπο να εκτιμά το χιούμορ, το στηρίζουμε και το επιδιώκουμε», είχε πει πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του για την καλή του.