Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τοποθετείτε δημόσια για πρώτη φορά: «Σκεφτόμουν όλο αυτό το διάστημα...»

«Το βίντεο το βλέπεις και σου βγαίνει οργή»

Δυο θέματα παίζουν έντονα τις τελευταίες ημέρες στα social και στις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Χρήστος Μάστορας με την Μαρινέλλα και το βίαιο βίντεο που κυκλοφορεί με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, λοιπόν, αφού δεν παίρνει θέση για όλα αυτά με τον σύντροφό της, θέλησε να εκφράσει την άποψή της ή καλύτερα να μοιραστεί τις σκέψεις της για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο, ένα θέμα που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Με ανάρτηση, λοιπόν, μιας σειράς από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τοποθετήθηκε.

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

«'Ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις. Γενικά σκεφτόμουν όλο αυτό το διάστημα αυτό που έχει γίνει με την 14χρονη. Εμένα με έχει απασχολήσει πάρα πολύ και είναι καλό που κάποιους μας έχει απασχολήσει και το σκεφτόμαστε γιατί νομίζω πάνω από όλα αυτό πρέπει να κάνει, να μας απασχολήσει. Είτε νέους γονείς, είτε ανθρώπους που θέλουν να γίνουν γονείς, είτε ανθρώπους που δεν θέλουν ποτέ να γίνουν γονείς, βασικά όλους πρέπει να τους απασχολήσει. Και σκεφτόμουν ότι η εύκολη λύση είναι να πούμε τι κωλόπαιδο, ντροπή του, να απαντήσουμε με βία στη βία, γιατί βλέπεις το βίντεο και σου βγαίνει κιόλας ο θυμός η οργή, αλλά σκεφτόμουν ότι ένα παιδί που συμπεριφέρεται με τέτοια βία νιώθω ότι την βλέπει πολύ στο σπίτι, ότι κάτι συμβαίνει. Ή την βιώνει κιόλας πάνω του και στην οικογένειά του ή την βιώνει και του είναι πάρα πολύ οικείο. Μου φαίνεται τρομακτικό να ασκείς βία αν δεν το έχεις βιώσει μέσα στο σπίτι σου. Μου φαίνεται παράλογο.»

Το βίντεο με την 14χρονη - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ομάδες ανηλίκων έχουν ανοίξει βεντέτα με τις τρεις κοπέλες που χτύπησαν το κορίτσι, αναζητώντας, παράλληλα, όλους όσοι συμμετείχαν στη συντονισμένη επίθεση.

Η κατάσταση τις τελευταίες ώρες φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς στο TikTok κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη.

Στα επίμαχα βίντεο, οι ανήλικοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες των 14χρονων, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.