Χριστίνα Αλούπη: Στα επείγοντα του Νοσοκομείου - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση της και το βίντεο από το κρεβάτι

@aloupichristina / Instagram

Η πρώην παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη, βρέθηκε στα επείγοντα περιστατικά στο Νοσοκομείο προκειμένου να χειρουργηθεί. Μάλιστα, το χειρουργείο αφορούσε την αφαίρεση της οξείας σκωληκοειδίτιδας που υπέστη και η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εξέλιξη της υγείας της.

Το βίντεο της Χριστίνας Αλούπη από το κρεβάτι του Νοσοκομείου

Μετά από την επιτυχή χειρουργική επέμβαση λοιπόν, προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram όπου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για την κατάσταση της υγείας της από το κρεβάτι του Νοσοκομείου. Η ίδια, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Λες και δεν είχαμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε. Καμία άλλη δουλειά, χαλαρή ζωή, αράζουμε όλη μέρα. Ας κάνουμε και ένα χειρουργείο για σκωληκοειδίτιδα να υπάρχει. Έτσι στο άσχετο. Παιδική ασθένεια. Είπαμε μπέμπα είμαι».

Δείτε το βίντεο:

Το δεύτερο μεγάλο χειρουργείο για την πρώην παρουσιάστρια

Η Χριστίνα Αλούπη, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο Νοσοκομείο για χειρουργείο. Η ίδια, το 2020, την εποχή του covid-19, είχε ξανά διακομιστεί για χειρουργική επέμβαση μετά από μια περιπέτεια με την υγεία της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε μόλις επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα με την οικογένεια της, καθώς λόγω της καραντίνας, βρισκόταν μέχρι τότε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ωστόσο. ο λόγος νοσηλείας της δεν ήταν λόγω του κορωνοϊού, αλλά ενός προγραμματισμένου χειρουργείου για κήλη που έπρεπε να κάνει λόγω της εγκυμοσύνης (δείτε την ανάρτηση της μέσα από το νοσοκομείο).