Θέλξη - Παύλος Γιαβής: Ο πραγματικός λόγος που χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου

Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της τραγουδίστριας

NDPPHOTO

Η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο κοριτσιών, της Νεφέλης και της Ίριδας. Ο χωρισμός τους είχε ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι και, μάλιστα, το διαζύγιο τους έχει ήδη εκδοθεί.

Ο Παύλος Γιαβής, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια μετά την είδηση του χωρισμού τους, αποκάλυψε στην εκπομπή "Buongiorno" την αιτία της διάλυσής τους. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι οριστικός χωρισμός, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, είμαστε καλά μεταξύ μας, πήραμε διαφορετικούς δρόμους και κοιτάμε το καλό των παιδιών μας. Είμαστε χωρισμένοι πριν από το καλοκαίρι, έχουμε πάρει και διαζύγιο, κάναμε έναν κύκλο και προχωράμε παρακάτω, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ζούμε χωριστά εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Σχετικά με το πώς διαχειρίζονται τα θέματα των παιδιών, ο Παύλος Γιαβής πρόσθεσε: «Δεν έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας με άλλες σχέσεις. Έχουμε συνεπιμέλεια στα παιδιά, κάποιες μέρες τα έχω εγώ και κάποιες η γυναίκα μου. Η αιτία του χωρισμού μας ήταν μια κοινή απόφαση, γι' αυτό και το διαζύγιο ήταν συναινετικό και οι σχέσεις μας παραμένουν καλές».

Δείτε επίσης: Χώρισαν ο ένας μετά τον άλλον: Τα 4 επώνυμα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που διέλυσαν το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2024

Τι δήλωσε ο σύζυγος της Θέλξης για τον χωρισμό τους

Υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από την μουσική, θέλοντας να μεγαλώσει τις δυο κόρες που απέκτησαν μέσα από το γάμο τους.

«Αφοσιώθηκα στις κόρες μου τα τελευταία 7 χρόνια. Ελληνίδα μάνα. Ακόμα και τώρα τις αφήνω και είναι η μαμά μου στο σπίτι. Ήταν επιλογή μου, ό,τι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Το τραγούδι είναι αγάπη μου, μία ψυχική ανάγκη, χαλάλι τους, γιατί όσα μαθαίνω από τις κόρες μου δεν τα είχα μάθει πριν από αυτές. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πρόλαβαν την αναγνωρισιμότητα.

Την κόρη μου την έχω ονομάσει Νεφέλη – Μιχαέλα από τον αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη της Σύμης. Το είχα κάνει τάμα, αν με αξίωνε να γίνω μάνα. Όλο με κάτι κοιλιές με θυμάμαι. Έβαζα μπάλα μέσα από τα ρούχα. Νιώθω ευλογημένη που έκανα δύο παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει, μου έδωσε ένα τεράστιο μήνυμα σεντόνι για το comeback του καλλιτέχνη», είχε πει σε συνέντευξη της το 2021 η Θέλξη.