Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη για το βίντεο με την πτώση της Μαρινέλλας: «Αυτό πρέπει να σταματήσει!» - Γιατί το έπαιξαν στην Κοινωνία Ώρα MEGA

Απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γύρω από την πτώση της Μαρινέλλας επί σκηνής, με πολλούς να διαφωνούν και να κατακρίνουν το γεγονός πως το βίντεο από τη στιγμή που κατέρρευσε κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έπαιξε σε εκπομπές και σάιτ και άλλους να κατηγορούν όσους δεν το έπαιξαν αλλά το ανέφεραν, κάνοντας λόγο για δηθενιές.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega το βίντεο έπαιξε μία φορά και την απάντησή της για την κατακραυγή που ακολούθησε εδώ η Ανθή Βούλγαρη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Η απάντηση της Ανθής Βούλγαρη για το βίντεο με την πτώση της Μαρινέλλας

«Η φετινή σεζόν είναι ήρεμη μέχρι τώρα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αυτό είναι καλό. Δεν άκουσα άσχημα σχόλια για την εμφάνιση της Νατάσας Γιάμαλη, εγώ είδα μία συνάδελφο η οποία έκανε πρεμιέρα σε ένα νέο κανάλι για εκείνη, και το μόνο που έχω να πω είναι να έχει καλή πορεία στο κανάλι. Δεν ξέρω τι σχολίασαν, δεν θα σταθώ στα σχόλια. Καλύτερο θα είναι να στεκόμαστε στη δουλειά του ανθρώπου που είναι στην τηλεόραση, παρά στην εξωτερική εμφάνιση», είπε αρχικά.

Και έπειτα επισήμανε για την τραγουδίστρια και το βίντεο: «Εμείς δείξαμε την πτώση της κυρίας Μαρινέλλας μία φορά και νομίζω ότι έχουμε δείξει αρκετές σκληρές εικόνες, όχι μόνο η εκπομπή, στις ειδήσεις, πολλές φορές. Το να εκμεταλλεύεσαι μία εικόνα, ξανά και ξανά, αυτό νομίζω είναι κατακριτέο. Το να το παίξεις ως είδηση για να καταλάβει και ο τηλεθεατής τι έχει συμβεί, κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι ανθρωποφαγία. Το είπαμε από την αρχή ότι θα το δείξουμε μία φορά, με πολύ σεβασμό προς αυτή την τόσο μεγάλη τραγουδίστρια. Αλλά πραγματικά, μου κάνει φοβερή εντύπωση, γιατί έχουμε δείξει πολέμους. Κάποια στιγμή, αυτό το fake νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει. Ας είμαστε όλοι ειλικρινείς μεταξύ μας, μήπως μπορέσει και πάει μπροστά αυτός ο τόπος και αυτή η τηλεόραση. Πάντα η πρόθεση μετράει και ο τρόπος που γίνεται ό,τι γίνεται. Καλώς ή κακώς, στις ειδήσεις είναι ένας σκληρός χώρος. Δεν δείχνουμε μόνο θετικές ειδήσεις».

Δείτε επίσης: «Η βλάβη είναι δεξιά! Άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει...» - Τι συμβαίνει με την ομιλία και την κινητικότητά της μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό