Έλενα Παπαρίζου: Η απόφαση του δικαστηρίου για τη μάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη - Τι έγινε με τη μεζονέτα

Η πρώτη του αντίδραση

Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, μία νέα εξέλιξη αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό» από τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο σχετικά με αυτή.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη Παπαρίζου - Μαυρίδη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το δικαστήριο αποφάσισε την δικαίωση της τραγουδίστριας σχετικά με την κοινή μεζονέτα που είχαν αγοράσει με δάνειο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, το 2006, και στην οποία συνέχισε να διαμένει εκείνος ακόμη (δείτε εδώ την νυν σύντροφό του), με αποτέλεσμα ο μουσικός παραγωγός να πρέπει να αποχωρήσει από αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, το επίσημο δικαστικό έγγραφο που του επιδόθηκε επισημαίνει πως πρέπει εντός λίγων ημερών να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει από τη μονοκατοικία των νοτίων προαστίων για να ακολουθήσει ο πλειστηριασμός και τα χρήματα από αυτόν να μοιραστούν ισόποσα.

Δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα: Το ηχητικό ντοκουμέντο που εξόργισε την Παπαρίζου κι έκανε μήνυση στον Τόνι Μαυρίδη!

Ο Τόνυ Μαυρίδης έκανε μία δήλωση για το γεγονός αυτό στην εκπομπή, στον παρουσιαστή και τον ρεπόρτερ και τους αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι και έχει όλη την καλή διάθεση να εξαγοράσει το ποσοστό του σπιτιού από την Έλενα Παπαρίζου, εάν και εκείνη το δεχθεί.

Όλο αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια, πάντως, μένει σε μία άλλη μονοκατοικία με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012 και όπως έχει γραφτεί παντρεύτηκαν το 2015.


Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Καψάλης, συγκεκριμένα, έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα εντυπωσιακό διώροφο σπίτι στα Νότια Προάστια. Μάλιστα, μας έχουν δείξει μερικές γωνιές της οικίας τους από αναρτήσεις στα social media.


Πρόκειται για μεζονέτα, με μεγάλα παράθυρα και κήπο. Στα περισσότερα δωμάτια επικρατεί το ξύλο, το λευκό, το βεραμάν και το γκρι. Το ζευγάρι έχει συνδυάσει το vintage στιλ μαζί με το μοντέρνο κάνοντας τον χώρο αριστοκρατικό.