Χάρης Ρώμας: Το ξέσπασμα στις κάμερες για τον σάλο γύρω από το όνομα της Μαρινέλλας

«Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία...»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία τον περίμενε η κάμερα και δημοσιογράφοι της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, για να ακούσουν και να καταγράψουν μία δήλωσή του. Ο ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Μαρινέλλα, η οποία πριν από μερικές ημέρες, σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα, κατέρρευσε πάνω στη σκηνή, καθώς υπέστη εγκεφαλικό και αιμορραγία - δείτε εδώ τι βλάβη έχει δημιουργηθεί.

Πολλοί είναι εκείνοι που ενοχλήθηκαν από το γεγονός πως κυκλοφόρησε το βίντεο από τη στιγμή που έπεσε μπροστά στους θεατές, ενώ τραγουδούσε, όπως και η οικογένειά της, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το ότι τραγουδάει ακόμα ενώ είναι 86 ετών.

Η απάντηση του Χάρη Ρώμα για τον σάλο γύρω από το πρόσωπο της Μαρινέλλας

Για όλα αυτά, λοιπόν, ο ίδιος, δήλωσε: «Αυτό που οφείλουμε να συζητάμε είναι ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία για περιπτώσεις, όπως αυτό που συνέβη στην φωτεινότερη όλων, τη Μαρινέλλα. Κι εμένα μου έχει συμβεί να με κανιβαλίσουν στα media. Είναι λογικό να αντιμετωπίζεις τους λεγόμενους haters, αλλά και αυτοί θέλουν την απάντηση που τους αξίζει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις παρουσιάστριες που δεν έπαιξε το βίντεο, όμως κατέληξε να ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές της, καθώς δέχτηκε πολλά μηνύματα πουέλεγαν "γιατί είπε τόσες φορές πως δεν θα παίξει το βίντεο" και πως "ήθελε να δειχτεί". Με αφορμή λοιπόν τα μηνύματα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Εκείνη την ημέρα, την ώρα που ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι έκαναν ζάπιντ σε δυο κανάλια. Στο ένα είδα ότι έδειχναν την σκηνή που η Μαρινέλλα κατέρρεε χωρίς μπλερ, σε άλλο κανάλι είδα την σκηνή να την δείχνουν με μπλερ μόνο στο πρόσωπο και να τσακώνονται. Καταλαβαίνετε ότι είχα την ανάγκη για να παρακινήσω και να παρασύρω τους συναδέλφους μας να κάνουν το ίδιο με εμάς, και το έκαναν. Ζητώ συγγνώμη αν υπερέβαλα, ο μόνος λόγος ήταν αυτός. Ένιωθα άκομψα και περίεργα βλέποντας συναδέλφους να παίζουν την σκηνή. Ο λόγος που το έκανα και επαναλαμβανόμουν και ήμουν κουραστική ήταν αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.