Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με τον 40 ημερών γιο της - Τι συνέβη

«Ήταν επώδυνο όλο αυτό»

Υπήρχε λόγος τελικά και μάλιστα πολύ σοβαρός που πριν από λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε κρατήσει μια απόσταση από τα social media και δεν αναρτούσε σχεδόν τίποτα. Πιο συγκεκριμένα πριν από 1,5 περίπου μήνα η σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είχε δημοσιεύσει ένα story στο οποίο ανέφερε στους διαδικτυακούς της φίλους πως «έχουμε περάσει δύσκολα» (δείτε την ανάρτησή της εδώ) χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Το πρωί της Τρίτης 1/10, λοιπόν, ενάμιση μήνα μετά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως νοσηλεύτηκε με τον 40 μηνών γιο της γιατί είχε αρρωστήσει και ήταν πολύ μικρούλης, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Είχε αρρωστήσει, χρειάστηκε να νοσηλευτούμε. Ήταν πολύ επώδυνο όλο αυτό. Ήταν 40 ημερών. Δεν αποκλείω το τρίτο παιδί. Μόλις χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Τον λέμε Μπίλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση να επιστρέψει στην τηλεόραση, αφήνοντας ξεκάθαρες υπόνοιες πως η πρόταση αφορούσε την παρουσίαση του My Style Rocks, που τώρα παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου.

«Όταν ήμουν έγκυος είχα δεχθεί και ένα τηλεφώνημα από κάτι που μου άρεσε πολύ. Μαγνητοσκοπημένο, αλλά τώρα δεν είναι ωραίο γιατί είναι στον αέρα και με άλλη παρουσιάστρια. Τα γυρίσματα ξεκινούσαν μέσα στον Αύγουστο και εγώ ήμουν πολύ μωρομάνα, θήλαζα... Το είχα ξανακάνει στο παρελθόν!».

Κατά τον σχολιασμό στην εκπομπή Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου εξέφρασε την άποψή της λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι της είχε γίνει πρόταση για το συγκεκριμένο project.