Μπρούνο Τσερέλα: Το παρελθόν του συντρόφου της Αθηνάς Οικονομάκου - Ποια είναι η πρώην σύντροφός του

Σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια κι όχι μόνο

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, η Αθηνά Οικονομάκου, πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μίλησε και για την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, μια σχέση για την οποία έλαβε πολλές κριτικές από followers της - και όχι μόνο - στο διαδίκτυο, μία σχέση για την οποία εκείνη δηλώνει τρομερά ευτυχισμένη.

Για την ζωή της γνωστής ηθοποιού, λοιπόν, γνωρίζουμε τα πάντα (διαβάστε τα εδώ). Για την ζωή του νέου της συντρόφου, όμως; Το Youweekly.gr κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν σας παρουσιάζει ποιος πραγματικά είναι ο Μπρούνο που έφερε ξανά χαμόγελα στο πρόσωπο της Αθηνάς.

Πράγματα που γνωρίζουμε για την ζωή του Μπρούνο Τσερέλα

O Μπρούνο Τσερέλα σε παιδική ηλικία

Ο Μπρούνο Τσερέλα (37 ετών σήμερα) είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με την τελευταία ομάδα που έπαιξε να είναι η Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Σταθμός ωστόσο της καριέρας του ήταν η Emporio Armani Milano. Πέραν αυτών, ωστόσο, ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες, αφού είναι συνιδιοκτήτης σε εταιρία Real Estate και σε προπονητικό κέντρο.

Ο Μπρούνο Τσερέλα με την μητέρα του

Γεννήθηκε στην Αργεντινή και μετακόμισε στην Ιταλία λίγο πριν την ενηλικίωση του, για να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2008 και έχοντας παίξει σε μικρές ομάδες, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo. Το 2013 εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το 2017 στάλθηκε ως δανεικός στην Umana Reyer Venezia. Με την ομάδα αυτή τη σεζόν 2017–18, κέρδισε το FIBA ​​Europe Cup. Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Blue Basket 1971, από την οποία έφυγε κρεμώντας τα παπούτσια του. Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έχει κάνει στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Μπρούνο μπορεί να μένει μόνιμα στο Μιλάνο αλλά τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας για τα μάτια της Αθηνάς και μόνο. Μάλιστα όλο το καλοκαίρι σχεδόν το πέρασαν στα ελληνικά νησιά με τις φωτογραφίες τους να μένουν αξέχαστες.

Ο Μπρούνο Τσερέλα πέρα από τα επαγγελματικά του έχει απασχολήσει και με τα προσωπικά του τα μέσα της Ιταλίας στο παρελθόν. Η τελευταία γυναίκα που πέρασε από την ζωή του πριν την Αθηνά Οικονομάκου, είναι μία μελαχρινή καλλονή, από την Αργεντινή, η οποία εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ηθοποιός και ζει μόνιμα στην Ιταλία.

Ο λόγος για την Μπελέν Ροντρίγκεζ, η οποία διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με πάνω από δέκα εκατομμύρια ακόλουθους, με κάθε ανάρτησή της να συγκεντρώσει χιλιάδες like και σχόλια. Πολλές από τις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι αρκετά αποκαλυπτικές, γι' αυτό και ο διεθνής Τύπος της έχει αποδώσει τον τίτλο «Η Σοφία Λόρεν της Αργεντινής».

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή μέχρι να φτάσουμε στο ειδύλλιό της με τον σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου. Η νεαρή, η οποία είναι 39 ετών, από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2008 υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Μάρκο Μποριέλο.

Ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους έκανε σχέση με τον Fabrizio Corona, με τον οποίο έμεινε μέχρι τον Απρίλιο του 2012. Ο χωρισμός τους ήρθε απότομα, όταν εκείνη ερωτεύτηκε ξαφνικά τον χορευτή Stefano De Martino με τον έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο έρωτάς τους ήταν πολύ μεγάλος έντονος και μέσα στον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, στις 9 Απριλίου 2013 ειδικότερα, ήρθε στη ζωή και ο γιος, Σαντιάγο. Η φλόγα τους κράτησε μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2015, παρόλα αυτά, όπου αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους. Το διαζύγιό τους, βέβαια, εκδόθηκε δύο χρόνια αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου 2017.

Για λίγο καιρό έμεινε μόνη της. Ο νέος της έρωτας ήρθε στη ζωή της τον Σεπτέμβριο του 2020. Ήταν ο κομμωτής Antonino Spinalbese, με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί της, μία κόρη που γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2021 και ονομάζεται Luna Marì Spinalbese. Και αυτή η σχέση, δυστυχώς, όμως, έληξε σύντομα. Κράτησε μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

Το 2023 έκανε ξανά σχέση με έναν άλλο άντρα, τον Elio Lorenzoni, αλλά λίγους μήνες αργότερα έγινε γνωστός ο χωρισμός τους και τότε είναι που ήρθε στη ζωή της ο Μπρούνο Τσερέλα. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ειδύλλιό τους, αλλά οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από κοινές τους εξόδους έκαναν τις φήμες να οργιάζουν.