Μαράια Αντετοκούνμπο: Η γνωριμία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα 3 παιδιά και η μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη

Πάντα στο πλευρό της ο σταρ του NBA

Instagram/giannis_an34

Η Μαράια Αντετοκούνμπο άνοιξε την καρδιά της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελληνική Vogue και την Κέλλυ Σταυροπούλου. Μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία, τις προκλήσεις της μητρότητας, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Μαράια και ο Γιάννης γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2016, όταν εκείνη εργαζόταν σε ένα τουρνουά του NBA. Ο Greek Freak ζήτησε πληροφορίες για εκείνη από έναν φίλο του και της ζήτησε να γνωριστούν. Εκείνη, αν και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τον κάλεσε να επικοινωνήσουν μέσω Instagram. «Αρχίσαμε με πολύ αργούς ρυθμούς να μιλάμε και να γνωριζόμαστε, μέχρι που πήγαμε σε ένα ταξίδι μαζί και έκτοτε δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το 5ψήφιο ποσό που χάλασε μέσα σε ένα βράδυ στη Μύκονο και τα tips που άφησε στους σερβιτόρους

Η επιλόχειος κατάθλιψη της Μαράια Αντετοκούνμπο και η στήριξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Μαράια Αντετοκούνμπο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο

Η Μαράια Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ήρθε αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη, μια κατάσταση που δεν περίμενε να βιώσει. Αν και προσπάθησε να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους γύρω της, ένιωσε απογοητευμένη, καθώς η αντίδραση ήταν αρνητική.

«Προσπάθησα να το μοιραστώ και απογοητεύτηκα. Οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν έχω λόγο να βιώνω αυτή τη θλίψη. Δεν καταλαβαίνουν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ζει μια όμορφη ζωή, να έχει όλα τα καλά και να νιώθει ευγνώμων και τυχερός γι’ αυτά, και όμως να αντιμετωπίζει θέμα ψυχικής υγείας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαράια Αντετοκούνμπο

Με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας και την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου της, η Μαράια κατάφερε να βγει από αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θρηνούσε την απώλεια του πατέρα του και αντιμετώπιζε πολλές πιέσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στάθηκε δίπλα της κάθε στιγμή, με εκείνη να τονίζει πως: «Μετά από αυτό βγήκαμε πιο δυνατοί και οι δύο»

Η ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Η Μαράια Αντετοκούνμπο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο

Η Μαράια τόνισε ότι αν και ο Γιάννης είναι γνωστός παγκοσμίως, η οικογένειά τους προσπαθεί να διατηρεί μια φυσιολογική καθημερινότητα. Επισκέπτονται συχνά το πάρκο με τα παιδιά τους και πηγαίνουν μαζί για ψώνια, ενώ προσπαθούν να ισορροπήσουν τη δημόσια ζωή με τις προσωπικές στιγμές. Ωστόσο, όπως παραδέχεται, η ζωή δίπλα σε ένα διάσημο αθλητή δεν είναι πάντα εύκολη.

«Είναι ευλογία να έχω όλα αυτά τα προνόμια και τις ανέσεις που μας προσφέρει ο Γιάννης και να ζω μια ζωή που πολύς κόσμος δεν μπορεί, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνει δύσκολο ή μοναχικό. Δεν μπορούμε να πάμε οικογενειακά κάπου και να μη μας ζητήσει κάποιος κάτι – μια φωτογραφία, μια κουβέντα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαράια Αντετοκούνμπο

Σήμερα, η Μαράια είναι μητέρα τριών παιδιών και μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες της μητρότητας και την προσπάθειά της να ισορροπήσει προσωπική και επαγγελματική ζωή. Έχοντας κάνει life coaching, η ίδια έχει πλέον τα εργαλεία για να διαχειρίζεται καλύτερα τις προκλήσεις και να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της για την οικογένειά της.