Συγκινεί η Mελία Κράιλινγκ για τον πατέρα της: «Έφυγε απότομα, πώς να “κλείσει” αυτό μέσα μου...»

«Αντιμετώπιζε κάποια θέματα, αλλά δεν το περιμέναμε»

Kαλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Mελία Κράιλινγκ. Η ηθοποιός, την οποία είδαμε πέρσι στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Πανθέοι», μίλησε για τη διεθνή καριέρα της με πιο πρόσφατο δείγμα τη συμμετοχή της στη σειρά «Emily in Paris».

Εκτός αυτού, η Μελία Κράιλινγκ αναφέρθηκε στους γονείς της, τον Αμερικανό Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και την Ελληνίδας δημοσιογράφο Κάτια Δημοπούλου, που χώρισαν όταν εκείνη βρισκόταν σε νεαρή ηλικία. Για χάρη του πρώτου, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, έκανε πολλές φορές ταξίδια στην Ελβετία, όπου κατοικούσε εκείνος μόνιμα.

Σε παλαιότερη εμφάνισή της

Η Μελία Κράιλινγκ για τη σχέση με τους γονείς της

«Η σχέση με τον μπαμπά μου χτίστηκε σταδιακά. Πήγαινα στην Ελβετία για τρεις εβδομάδες, τον έβλεπα και ξαναγυρνούσα. Σιγά σιγά, όσο μεγάλωνα, τόσο μπορούσαμε να χτίσουμε τη σχέση μας και δούλεψα αρκετά για αυτό», σημείωσε η Μελία Κράιλινγκ.

Όταν τη ρώτησαν αν έχει «κλείσει» όμορφα αυτή η σχέση για εκείνη, εξομολογήθηκε εμφανώς συγκινημένη: «Δεν “έκλεισε” μέσα μου, πώς να κλείσει... Αισθάνομαι ότι είχα μία καλή δεκαετία σχέσης με τον πατέρα μου, που να έχω τον έλεγχο, να μπορώ να επικοινωνώ και να παίρνω πρωτοβουλίες. “Έφυγε” απότομα. Αντιμετώπιζε κάποια θέματα, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα “έφευγε”. Σίγουρα αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω περισσότερα πράγματα, ώστε να είναι περήφανος για μένα».

Σε διαφορετικό σημείο η Μελία Κράιλινγκ αναφέρθηκε και στη μαμά της, δηλώνοντας πως: «Με τη μαμά μου μιλάμε για όλα, κάνουμε και άβολες ερωτήσεις. Όταν σε μεγαλώνει μία μαμά μόνη της, έχει τρομερά άγχη, μετά το καταλαβαίνεις μεγαλώνοντας. Κάπως έτσι, αλληλοστηρίζεστε. Θυμάμαι τις εποχές που δούλευε η μαμά μου πέντε δουλειές στα περιοδικά. Ήταν καλό και για εμένα, έβλεπα μία πολύ δυναμική πλευρά της θηλυκότητας, που με έχει εμπνεύσει».