Πάνος Μιχαλόπουλος: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού – Πώς είναι σήμερα στα 75 του χρόνια

Διατηρεί το χαμόγελό του

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ένας απ' τους μεγάλους πρωταγωνιστές των '80s και παράλληλα ένας απ' τους πιο γοητευτικούς άντρες της εποχής, με χιλιάδες θαυμάστριες να θυμούνται νοσταλγικά εκείνες τις εποχές μέχρι σήμερα.

Παρά τη μακρόχρονη αποχή του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος παραμένει αγαπητός στο κοινό, το οποίο συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για κάθε του εμφάνιση και νέα σχετικά με την υγεία του. Ο 75χρονος ηθοποιός έκανε πρόσφατα τη βόλτα του στη Ραφήνα, όπου επισκέφθηκε γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Δείτε επίσης: Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια φωτογραφία του από την παραλία με λευκά μαλλιά

Η σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου στη Ραφήνα και η καθημερινότητά του

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και φαίνεται ευτυχισμένος με αυτή την επιλογή, καθώς στο παρακάτω βίντεο είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος όπως θα δείτε και κάνει πλάκες την ώρα που ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του πλέκει το εγκώμιο. Άλλωστε, ο πατέρας του υπήρξε μεγάλος fan του Πάνου Μιχαλόπουλου γι' αυτό φυσικά τον κέρασε ό,τι πήρε στην επίσκεψή του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως η απόφασή του να αποσυρθεί από την τηλεόραση ήταν συνειδητή. Παρόλο που οι ταινίες στις οποίες συμμετείχε συνεχίζουν να προβάλλονται μέχρι σήμερα, εκείνος προτίμησε να αφοσιωθεί στον εαυτό του και τις ανάγκες του. «Ζω πια μια άλλη ζωή», είχε δηλώσει, τονίζοντας πως δεν μετανιώνει για την απόφασή του αυτή.

Ο ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει την ήρεμη ζωή του στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με φίλους και γνωστούς του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος μένει μόνιμα στο χωριό της Μικρομάνης, κοντά στην πόλη της Καλαμάτας, όπου περνάει τις ημέρες του κάνοντας μπάνια χειμώνα-καλοκαίρι και χαλαρώνει μακριά από τα φώτα.

Με τον Χάρη Ρώμα σε παλαιότερη εμφάνιση

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης πρόσφατα ανέφερε ότι είχαν μια συζήτηση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο ηθοποιός, η απόφασή του να μείνει εκτός παραμένει σταθερή.