Ηλίας Μαμαλάκης: «Έχει παχύνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είναι ψυχοσωματικό, ήμουν κι εγώ 70 κιλά πιο παχύς!»

«Αντικαθιστάς συναισθήματα με φαγητό»

Με αφορμή την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The Roadshow» (δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα), ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι. Ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας, που έχει περάσει από αντίστοιχα πόστα με δικές του ταξιδιωτικές και γαστρονομικές εκπομπές, εξέφρασε την άποψη πως ο παρουσιαστής θα δυσκολευτεί αναλαμβάνοντας τριπλό ρόλο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο βάρος του, με τον Ηλία Μαμαλάκη να αντλεί παράδειγμα από τον εαυτό του, όταν κι εκείνος είχε πάρει πολλά κιλά. Όπως σημείωσε, θα είναι μία πρόκληση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με δεδομένη την αξία του ως παρουσιαστής και τις ευχές όλων, μπορεί να τα καταφέρει.

Όσα ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πριν χάσει 70 κιλά

«Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ χαριτωμένο, κωμικό σόου. Θα μπορούσε να μην ταξιδεύει και να κουράζεται και να το κάνει στις γειτονιές της Αθήνας. Ο Γρηγόρης είναι ένα παλαιωμένο και πολύ πεπειραμένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Στον “Εκατομμυριούχο” είναι πολύ καλός, στο The 2night Show τις περισσότερες φορές είναι οι προσκεκλημένοι που θα δώσουν ιδιαίτερη αξία στη συνέντευξη. Τώρα σε αυτήν την εκπομπή θα κουραστεί γιατί στην ουσία έχει 3 εκπομπές στην τηλεόραση. Έχει παχύνει κι είναι ψυχοσωματικό, όπως κι εγώ που ήμουν 70 κιλά πιο παχύς από όσο είμαι σήμερα. Δηλαδή, αντικαθιστάς συναισθήματα με το φαγητό και πρέπει να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό για να επανέλθει η φόρμα στην πραγματική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

O Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε και σε μία παλαιότερη δήλωσή του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, να... αφήσει και κανέναν άλλον να κάνει εκπομπή. «Ήταν με χιούμορ η δήλωσή μου, αλλά είναι κι αλήθεια. Υπάρχουν δύο οπτικές: Αν θα αντέξει και ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει μία από τις 3 εκπομπές. Τελεία. Όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, περιζήτητος και δέχεσαι τις προκλήσεις αυτές, κάτι δεν θα πάει καλά γιατί θα πρέπει να τελειώνεις το γύρισμα σε μία εκπομπή και να φεύγεις σίφουνας για την άλλη εκπομπή… Τα έχω ζήσει αυτά, ήταν κουραστικό. Νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθεί, αλλά οι ευχές είναι να αντεπεξέλθει και να πάει μπροστά», κατέληξε, μιλώντας στην κάμερα του Star.