Χρήστος Μάστορας: Ξέσπασε μετά το περιστατικό με τους δημοσιογράφους - «Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση...»

«Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά!»

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Μάστορας με αφορμή την απόφαση της Μαρινέλλας να τον βγάλει εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο (δείτε τι είχε συμβεί). Μετά λοιπόν το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη, οι δημοσιογράφοι τον αναζητούσαν για μια δήλωση του. Ήδη ωστόσο της είχε στείλει μήνυμα μέσα από την συναυλία του στην Κύπρο.

Σήμερα Δευτέρα 30/8 το πρωί λοιπόν, οι κάμερες τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την σπουδαία ερμηνεύτρια. Δεν πήραν όμως την απάντηση που ήθελαν... Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας ξέσπασε αφού ενώ τους έλεγε πως δεν ήθελε να απαντήσει, εκείνοι τον "κυνηγούσαν" και δεν σταματούσαν τις ερωτήσεις - δείτε το βίντεο.

Η ανάρτηση ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό και τα σχόλια που έγιναν στις εκπομπές, ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Το χρόνου σου που τον ροκανίζουν καθημερινά... Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς "πατούν επί πτωμάτων" - σαν την ταινία nightcrawler - για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο σάιτ...

Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουντο χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηγάνειας... Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά... Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και που; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό σου και στην ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις κι εσύ...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.