Αλέξης Κούγιας: Οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να δει τη Μαρινέλλα - Τι συμβαίνει

«Μου το απαγόρευσε ο γιατρός...»

Η θρυλική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, σήμερα (30/09) συμπληρώνει πέντε 24ωρα από τότε που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 25/09, η τραγουδίστρια λιποθύμησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των θεατών, δημιουργώντας σοκ και βαθιά θλίψη στα κοντινά της άτομα.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Μαρινέλλα φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στην ισχυρή θεραπεία για το εγκεφαλικό, και ο οργανισμός της δείχνει να αντέχει στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν έχει διασωληνωθεί (δείτε εδώ το τελευταίο ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο). Μέχρι και σήμερα, οι επισκέψεις από τα κοντινά της πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται είναι συχνές. Η κόρη της μάλιστα, βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της, ενώ, σήμερα, την επισκέφθηκε και ο εγγονός της.

Η επίσκεψη του Αλέξη Κούγια στον Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα

Ο Αλέξης Κούγιας, λοιπόν, προσωπικός φίλος και κουμπάρος της τραγουδίστριας, μίλησε έξω από τα δικαστήρια στις κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA για την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα. Ο ίδιος, είπε δεν τον άφησαν να μπει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η τραγουδίστρια για τους εξής λόγους:

«Μου το απαγόρευσε ο γιατρός, ο Ηλίας ο Πολιτάκης που είναι και δικός μου γιατρός, για να μη συγκινηθεί, δεν πήγα. Δεν έχω μιλήσει με το περιβάλλον της».

Η σχέση του Αλέξη Κούγια με την Μαρινέλλα

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Buongiorno στο MEGA, την Παρασκευή 27/9, όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας αλλά και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια τον είχε παντρέψει με την πρώτη του σύζυγό. Μάλιστα, εκείνη ήταν που βάφτισε την πρώην σύζυγο του χριστιανή, καθώς είχε καταγωγή από το Ισραήλ αλλά και από την Ιταλία (δείτε εδώ από τι πέθανε η πρώτη σύζυγος του δικηγόρου).

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του είπε: «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος. Υπήρξα 20 χρόνια δικηγόρος της Μαρινέλλας. Τότε που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στις συνεργασίες της με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και τις εταιρίες της παραγωγής ... τότε ήταν η εποχή των δίσκων. Γίναμε αδερφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς. Σε μια πάρα πολύ περίεργη περίοδο της ζωής μου. Βάφτισε την πρώτη μου σύζυγο που ήταν από το Ισραήλ, στο εκκλησάκι στο σπίτι μου στο Βέλο Κορινθίας, χριστιανή. Και εκεί έγινε και ο γάμος μας με κουμπάρα την Μαρινέλλα».