Μάριος Μαριόλας: Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός του Ταμπού - Η ζωή του εκτός κάμερας

Η κούκλα αδερφή του

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 29/9 η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega, Ταμπού και όπως έδειξαν και τα νούμερα έκλεψε τις εντυπώσεις στην prime time ζώνη. Τι πραγματεύεται; Μία παρέα φοιτητών ζει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα στις όχθες της ειδυλλιακής λίμνης των Ιωαννίνων. Νέοι γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για το μέλλον που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους σε ένα αφιλόξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.

Μυστηριώδεις φόνοι, όμως, απειλούν τη γαλήνη των πρωταγωνιστών, ερωτικά μπερδέματα φέρνουν εντάσεις και ανατροπές. Στην παρέα των φοιτητών αυτών και ο Νάσος Ζέρβας, ή αλλιώς για τους φίλους Μάριος Μαριόλας.

Ο Μάριος στη σειρά υποδύεται τον γιο του Σταύρου και της Αγλαΐας. Φοιτητής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο. Υπάκουο παιδί, σύγχρονο, που όμως παρασύρεται από φίλους και παρέες. Κολλημένος στο ίντερνετ και τα σόσιαλ, η προέκταση του χεριού του είναι το κινητό. Τον κυριεύουν συχνά επαναστατικές «κρίσεις». Ο Νάσος έχει αδυναμία στη μητέρα του και ενώ αγαπά τον πατέρα του, συγκρούεται συχνά μαζί του.

Ποιος είναι όμως ο Μάριος στην πραγματική του ζωή;

Ο Μάριος Μαριόλας έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο Κρήτης και σπούδασε στη Δραματική σχολή "Βεάκη". Έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες του σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αρκετές από τις οποίες είναι μιούζικαλ (βλέπε Mamma Mia!, Reunion the Musical, Hairspray, Matilda, Οικόπεδα με Θέα, Μαδαγασκάρη, το μιούζικαλ και Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα).

Ο Μάριος είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media. Το instagram του μετρά 2.250 followers και μοιράζεται κυρίως φωτογραφίες backstage από γυρίσματα και πρόβες. Άκρως γοητευτικός με ωραίο στυλ θα πούμε εμείς...

Ο Μάριος Μαριόλας με την αδερφή του, Βάλια

Ο Μάριος Μαριόλας με την αδερφή του, Βάλια