Μαρινέλλα: Στο Υγεία ο εγγονός της - Η αντίδραση του όταν είδε τις κάμερες έξω από το νοσοκομείο

Στο πλευρό της γιαγιάς του

Λίγη ώρα μετά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, στο πλευρό της έτρεξε ο εγγονός της, που ήρθε στην Ελλάδα από το εξωτερικό για να βρίσκεται στο δίπλα στην οικογένεια του και την γιαγιά του που δίνει την μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο Υγεία βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα Σιερπέρη η οποία εύχεται να πάνε όλα καλά και να γυρίσει στο σπίτι τους αλλά και στην σκηνή και να τραγουδήσει ξανά.

Η στιγμή που ο εγγονός της Μαρινέλλας φτιάνει στο νοσοκομείο

Ο εγγονός της λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο νοσοκομείο με τις κάμερες που βρίσκονται συνεχώς έξω από το κτίριο να τον καταγράφουν. Μάλιστα, λίγο πριν μπει μέσα γύρισε και κοίταξε τις κάμερες.

Ποια είναι η μητέρα του

Σταθμός στη ζωή της Μαρινέλλας ήταν ο πρώην σύντροφος της, Φρέντυ Σερπέρη με τον οποίο είχαν δεσμό για 4 χρόνια πριν τον πρώτο της γάμο, και απέκτησε την κόρη της Τζωρτίνα (Γεωργία - Χριστίνα).

Η κόρη της λοιπόν είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια της και πάντα κάθεται στην πρώτη θέση στις συναυλίες της. Και χθες 25/9 λοιπόν, καθόταν στην πρώτη θέση την ώρα που η τραγουδίστρια κατέρρευσε στην σκηνή και έτρεξε γρήγορα στο πλευρό της να δει τι έχει συμβεί.

Για να υπενθυμίσουμε, η Μαρινέλλα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή και όλοι έσπευσαν στο πλευρό της. Τόσο ο προσωπικός της γιατρός όσο και οι συνεργάτες της αλλά και οι διασώστες για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να την παραλάβει. Στον δρόμο όμως προς το νοσοκομείο Υγεία, η υγεία της επιβαρύνθηκε. Όπως διαγνώστηκε μάλιστα, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική (δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν).

Η Τζωρτίνα δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της όπως και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως τα εγγόνια της και ο γαμπρό της, άνδρας της κόρης της.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι σκηνοθέτης και είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον επιχειρηματία Τίμο Δασκαλόπουλο και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.