Μαρινέλλα: Η νέα απόφαση των γιατρών και το μοναστήρι - Συμπληρώνει σήμερα πέντε 24ωρα στο Υγεία

Οι εξελίξεις με την υγεία της

Πέντε ολόκληρα 24ωρα θα συμπληρωθούν σήμερα από την ώρα που η σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Ηρώδειο στο Νοσοκομείο Υγεία. Η κατάσταση της δημοφιλούς τραγουδίστριας μπορεί να είναι σταθερή αλλά παραμένει ακόμα κρίσιμη, με τους γιατρούς, βέβαια, να είναι αισιόδοξοι, καθώς έχει επαφή με το περιβάλλον, ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, ενώ δεν χρειάστηκε διασωλήνωση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», μετά το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης που «πάγωσε» όλη τη χώρα.

Σήμερα Δευτέρα 30/9 θα συμπληρώσει πέντε 24ωρα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο κι αναμένεται να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων, προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή της.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, μάλιστα, μέσα από το Happy Day μετάφερε το δικό της ρεπορτάζ για την κατάσταση υγείας της ερμηνεύτριας λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι γιατροί μιλούν για ακόμη δυο κρίσιμα 24ωρα.. Χθες κοιμόταν όλη μέρα, δε μπόρεσε να τη δει ούτε η κόρη της και οι γιατροί θέλησαν να την αφήσουν να ξεκουραστεί».

Στο πλευρό της Μαρινέλλας φίλοι και γνωστοί

Όπως είναι λογικό, στο πλευρό της 86χρονης τραγουδίστριας βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, με την κόρη της Τζωρτίνα Σιερπέρη να μην έχει φύγει από κοντά της. Μάλιστα, στην πρώτη επαφή που είχαν, η Μαρινέλλα προσπάθησε να αστειευτεί και της είπε: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Δείτε επίσης: Τζωρτίνα Σιερπέρη: Η άγνωστη μάχη που έδωσε για τη ζωή της η κόρη της Μαρινέλλας - «Κυκλοφορούσε με...»

Παράλληλα, πλήθος κόσμου, από συναδέλφους μέχρι και απλούς θαυμαστές, εκφράζει την αγάπη του για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, με ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Το μοναστήρι

Στην εκπομπή Buongiorno, μάλιστα, σήμερα το πρωί μίλησε ο Αρχιμανδρίτης Παλαμάς, αποκαλύπτοντας το πνευματικό καταφύγιο της τραγουδίστριας, το μοναστήρι της Βέροιας. «Είχε κύκλο πνευματικό έντονο στην Αθήνα και είχε κάποια επαφή και με εμάς. Είχε καιρό να έρθει. Είχαμε επαφές και με άλλους καλλιτέχνες, είναι όμορφο μέρος και τους αρέσει έρχονται. Μπορούσε και συνδύαζε τον κοσμικό τρόπο ζωής με την εσωτερική της πνευματικότητα»