Εύη Βατίδου: «Δεν απευθύνεται σε γυναίκες αδύνατες όπως είμαι και για αυτό...» - Οι νέες δηλώσεις για την Δανάη Μπάρκα

«Δεν απάντησε γιατί όπως φαίνεται...»

Η Εύη Βατίδου συνεχίζει τις δηλώσεις της για την Δανάη Μπάρκα, αναφέροντας για ακόμα μια φορά πως στιλιστικά απευθύνεται σε overweight κοινό και όχι δε αδύνατες γυναίκες όπως είναι η ίδια. Μάλιστα, απάντησε και σε όσους την έκραξαν στις εκπομπές (δείτε εδώ τι είχε πει αρχικά).

Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου για την Δανάη Μπάρκα

Το πρώην μοντέλο δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάρει πίσω την δήλωση της, ενώ παρά τις εκπομπές που την σχολίασαν, η παρουσιάστρια δεν έκανε κανένα σχόλιο πράγμα που σημαίνει πως δεν ενοχλήθηκε.

«Δεν πρόκειται να πάρω πίσω την δήλωση μου για την Δανάη Μπάρκα. Πιστεύω ακράδαντα ότι απευθύνεται σε overweight κοινό. Δεν απάντησε γιατί όπως φαίνεται δεν ενοχλήθηκε. Υπάρχουν και τα δικαστήρια αν θέλει να πάει κάποιος. Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που προσπαθούν να κακοποιήσουν την προσωπικότητα του. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε γυναίκες αδύνατες όπως είμαι και εγώ για αυτό δεν την παρακολουθώ», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Τι είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις της;

Μετά την προβολή των αρχικών δηλώσεων της στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της, σχολιάζοντας πως τα όσα είπε ήταν άστοχα και άκομψα. Τα λόγια της αυτά δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικά για τους ανθρώπους που προσπαθούν να αποδεχτούν το σώμα τους.

«Η άποψη ότι καμία δεν ντύνεται καλά είναι μία αχρείαστη ατάκα. Θεωρώ ότι μία γυναίκα πρέπει να δείχνει σε μία άλλη γυναίκα τον απαιτούμενο σεβασμό. Είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει πολύ, δεν τα είχε έτοιμα να της τα προσφέρουν. Έχει ακούσει τα εξ αμάξης. Νομίζω ότι αν δει τη δήλωση, θα το μετανιώσει. Και υποτίθεται ότι ζούμε σε εποχή πολιτικής ορθότητας. Τώρα, να λες στην κάμερα ότι η Μπάρκα έχει πολλά κιλά, είναι μία αχρείαστη κουβέντα» σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Best of Network